Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mi jó van az életben?

Szerintetek mi jó van az életben?

Figyelt kérdés
Reggel fel kellek 7-kor,be megyek dolgozni és hallgatom az emberek hülyeségeit egészen este 9-ig egész álló nap.Közbe mosolygok és próbálok együtt érezni még ha sokszor azt se tudom miről van szó.ez az egész hetem valamikor még hétvégén is. Aztán ha van egy kis szabd időm el megyek plázázni el kötöm a kis pénzem kozmetikumokra és ruhára főleg és ennyi.sajnos a negatív élet szemléletem miatt már barátom sincs és a kapcsolatom is olyan semmilyen. Minden év olyan egyforma és monoton és nem látom változni csak azt vettem észre hogy öregszem és egyre magamnak valóbb vagyok.Hiába vagyok fiatal még ,de érzem hogy ez a helyzet nem fog változni én mindig ilyen leszek...Ti mit tennétek?nektek is ilyen monoton az életetek?

2014. dec. 5. 19:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10-es teljesen igazad van ,bár akkor inkább németbe.
2014. dec. 5. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
39%
11: Ha oda, akkor oda. :D Csak tegyél érte és menj. Érezd jól magad, itthon már úgysem nagyon lehet.
2014. dec. 5. 22:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Hívd fel az Ifjúsági Lelki Elsősegélyt a 137-00 ingyenes hívószámon. Eléred hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom vagy T-mobile számról.

Ne zárd ki a fejlődés lehetőségét! Az élet apró örömeiről gyakorlatias tanácsokat olvashatsz-hallhatsz Bagdy Emőkétől.

2014. dec. 6. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!