Nézzek szembe a félelmeimmel és találjam meg a célom az életben? De hogyan?
Én is így vagyok ezekkel csak kicsit több vagyok már
én is leértékelem magam emiatt :(
Próbálj meg elgondolkodni magadban ezekről mi miért van!
Miért érzed magad kellemetlenül mások előtt? én úgy gondolom sokakról,hogy rosszat gondolnak rólam! :( és ezért rossz mikor ez is hülyeség
Mit gondolsz mikor elmész valaki mellett?
Én is ezt gondoltam régebben meg még néha most is :S
Ez valami önbizalom hiány meg hülyeség
Nálad fizikai tünet is van izzadás szal erős az érzésed
Inkább azt mondom,hogy próbáld meg,hogy szembemész a félelmeddel és remélem csalódni fogsz.
Google kereso: negativ enkep, negativ gondolkodas, onbizalomhiany, onbizalom szerzese stb..ami radillik beirod...
kiad egy csomo cikket, videot; olvasgassad, nezegessed oket...szerezz infot hogyan javithatnal onmagadon, es persze tenni is kene
azokat amit mondanak, tanacsolnak bennuk, rajonni ,hogy neked melyik hasznal stb..onbizalmat nem ingyen adjak, azert dolgozni kell...
ha foglalkozol a lelki dolgaiddal jo iranyban, a dolgok is nagy valoszinuseggel megvaltoznak jo irany fele, de ha semmit se teszel, es csak irigykedsz, meg
sajnalkozol, valoszinu minden marad ugy mint most...
Mások véleménye szerint élsz.
Meghatározza a viselkedésedet a környezeted, ami nem is baj egy bizonyos szintig.
A lényeg, hogy vállald önmagad amihez az kell, hogy megbékélj a kinézeteddel és a személyiségeddel ergo szeresd önmagadat.
Gondolj bele, hogy senkitől sem függesz. Ha kell megállsz a saját lábadon, ha nehezen is de képes vagy rá!!!!!!!
A környezeted nem tehet veled semmit. Nem változtathatnak az életeden semmi módon így nem kell velük foglalkoznod. Közhelynek hangzik -az is-, de légy mindig önmagad, ne add fel az álmaid, az érzéseid és legfontosabb: a VÉLEMÉNYED.
Ha beadod a derekad, nem vagy önmagad többi. Ragaszkodj magadhoz mindig és mindenhol. Tanulj sokat a hibáidból és másokéból. Ha nem jött össze valami, nem baj. Majd másnap jobban koncentrálsz rá, többet beleadsz mert MINDIG van benned több, mindig tudsz újat mutatni és ez legyen az ami önbizalmat ad.
Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!