Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nézzek szembe a félelmeimmel...

Nézzek szembe a félelmeimmel és találjam meg a célom az életben? De hogyan?

Figyelt kérdés
23évesen ittohn ülök egy semmirekllő ember vagyok aki persze vágyik sok csajra sok pénzre autora lakásra egészségre. a probléma hogy nem teszek érte mivel nem tudom mi érdekelne annyira hogy foglalkozzak vele! félelmeim vannak de nem tudom mitől alakult ez ki bennem?!ha sétálok az utcán és elkell mennem valaki mellett kellemetlenül érzem magam..mintha engem nézne stb. sokszor kiis izzadok vagy megfprdulok és másfele megyek tovább.. mitől félhetek?? alapjába véve egy normális jóképű fiatal srác vagyok akinek nem kéne félnie de mégis.. hogyan lehet ez ellen tenni?? önbizalmam egyenlő a 0val!! pedig amig nem lesz célom jó munkám pénzem és egészségem addig a csajok se fordulnak meg nagy rendszerességgel nálam és lakásom se lesz! nem tudom mitől van az önbizalom hiány és a céltalanság de örülnék ha valaki tudna okosat hozzászólni!sikeres barátaimra irigykedve nézek. focista társaimra szintén mivel sok nálam bénább nálam jobb helyeken focizik stb.. mi lehet ez??köszi
2013. okt. 24. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezekkel csak kicsit több vagyok már

én is leértékelem magam emiatt :(

Próbálj meg elgondolkodni magadban ezekről mi miért van!

2013. okt. 24. 16:17
 2/8 A kérdező kommentje:
neked sem sikerült még rájönnöd hogy mi eza félelem és hogyan lehet kezelni? azt olvastam menj szembe a félelemmel. 2 napja próbálok úgy elsétálni az emberek mellett akár egy bevásárlóközpontban akár az utcán hogy ne legyen kellemetlen. hát nagyon nehezen megy! telómat direkt a kocsiba hagyom ne tudjak telefonálást színlelni és oldani a kellemetlenséget. borzasztóan rossz hogy nem tudom mi segíthetne. lehet egy jó munka?sok pénz? és akkor tartja magát az ember valamire
2013. okt. 24. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért érzed magad kellemetlenül mások előtt? én úgy gondolom sokakról,hogy rosszat gondolnak rólam! :( és ezért rossz mikor ez is hülyeség

Mit gondolsz mikor elmész valaki mellett?

2013. okt. 24. 16:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha pl szembejön 3 szép csaj de nem is kell szépnek lennie. azt érzem na tuti rólam beszélnek. húú tuti a felsőm vagy a hajam szarul áll és nem tetszek nekik. tuti rajtam nevetnek. elmegyek mellettük és teljesen lever a víz:S
2013. okt. 24. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is ezt gondoltam régebben meg még néha most is :S

Ez valami önbizalom hiány meg hülyeség

Nálad fizikai tünet is van izzadás szal erős az érzésed

Inkább azt mondom,hogy próbáld meg,hogy szembemész a félelmeddel és remélem csalódni fogsz.

2013. okt. 24. 16:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Szembe megyek de ha nem javul hova forduljak vagy mihez kezdjek azt nem tudom..
2013. okt. 24. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Google kereso: negativ enkep, negativ gondolkodas, onbizalomhiany, onbizalom szerzese stb..ami radillik beirod...

kiad egy csomo cikket, videot; olvasgassad, nezegessed oket...szerezz infot hogyan javithatnal onmagadon, es persze tenni is kene

azokat amit mondanak, tanacsolnak bennuk, rajonni ,hogy neked melyik hasznal stb..onbizalmat nem ingyen adjak, azert dolgozni kell...

ha foglalkozol a lelki dolgaiddal jo iranyban, a dolgok is nagy valoszinuseggel megvaltoznak jo irany fele, de ha semmit se teszel, es csak irigykedsz, meg

sajnalkozol, valoszinu minden marad ugy mint most...

2013. okt. 25. 02:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Mások véleménye szerint élsz.

Meghatározza a viselkedésedet a környezeted, ami nem is baj egy bizonyos szintig.

A lényeg, hogy vállald önmagad amihez az kell, hogy megbékélj a kinézeteddel és a személyiségeddel ergo szeresd önmagadat.

Gondolj bele, hogy senkitől sem függesz. Ha kell megállsz a saját lábadon, ha nehezen is de képes vagy rá!!!!!!!

A környezeted nem tehet veled semmit. Nem változtathatnak az életeden semmi módon így nem kell velük foglalkoznod. Közhelynek hangzik -az is-, de légy mindig önmagad, ne add fel az álmaid, az érzéseid és legfontosabb: a VÉLEMÉNYED.

Ha beadod a derekad, nem vagy önmagad többi. Ragaszkodj magadhoz mindig és mindenhol. Tanulj sokat a hibáidból és másokéból. Ha nem jött össze valami, nem baj. Majd másnap jobban koncentrálsz rá, többet beleadsz mert MINDIG van benned több, mindig tudsz újat mutatni és ez legyen az ami önbizalmat ad.

Sikert!

2013. okt. 27. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!