Pszihologusok! Hogyan tudnam teljes mertekben elfogadni magam, ugy hogy szepnek is talaljam magam?
"...pedig nem vagyok csúnya lány."
Na látod! Ezen a vonalon indulj el.
Írd le, hogy miért nem vagy csúnya! Mi az ami szép rajtad/benned? Mi az, amit szeretsz magadon?
"Miert van az hogy nem nagyon tudok megbaratkozni a kulsommel?"
Önbizalomhiányos vagy, ami teljesen gyakori dolog és sokféle oka lehet. A pozitív hozzáállás megtanulható, de ha nem megy egyedül, menj pszichológushoz, fölösleges vesztegetni az idődet.
"nem vagyok egy csunya lany"
Ha nem vagy csúnya lány, és ezt te is tudod, akkor nem vagy messze a megoldástól. Jobb, ha tudod egyébként, hogy ugyanazokkal a fizikai adottságokkal rendelkező két nő közül sokkal szebb az, amelyik mosolyog, kedves, jóindulatú, fesztelen, könnyed mozgású stb. (ezeket a tulajdonságokat nevezik bájnak.) Minél többet mosolyogsz, annál szebb vagy, és több pozitív visszajelzést kapsz, ami aztán azt eredményezi, hogy tényleg elégedettebb leszel és méginkább kedvező kisugárzású. Ahogy bele lehet esni egy ördögi körbe is, úgy egy jó döntéssel ki is lehet belőle mászni és be lehet indítani egy kedvező hatású körfolyamatot.
12:59
"Nekem nem nagyon tetszik magamon az orrom."
Tipikus női aggodalmaskodás, egy részlet miatt. Ha nem valami egészen extrém, torz orrod van, akkor önmagában semmit se számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!