Hogyan találjam meg önmagam?
úgy érzem magam, mint egy bolyongó lélek, aki nem találja a helyét sehol.
Életemben 1 időszak volt, amikor teljesen boldog voltam. amikor 13 évesen a haverokkal lógtam és gördeszkáztam velük. De ez sajna csak 1 évig tartott.
Akkor volt életemben először és utoljára nem elveszve.
Annyira örülnék ha végre valamiben megint megtalálnám a boldogságot, az életem "értelmét".
-Lehet, hogy öreg és fáradt vagyok, de olyan kicsi az esélye annak, hogy megtudjuk valójában mi folyik itt, hogy egyerűbb ha fütyülünk az egészre és elfoglaljuk magunkat, a boldogság sokkal jobb az igazságnál!
-És boldog vagy?
-ááá, nem hö, itt sántít az elméletem!
idézet: galaxis útikalauz stopposoknak
Sajnos kis barátom az egész világon mindenki ezt érzi... majd ha lesz egy csajod jobb lesz...
azért születtünk ide, hogy fejlődjünk és tapasztaljunk, ehhez minden képességet és hajtóerőt megkaptunk.
az élet jó és rossz szakaszokból áll, a rossz szakaszokban tudunk fejlődni, tanulni a hibáinkból.
keress magadnak elfoglaltságot, hobbit, sportot, társaságot, úgy tudod megtalálni magad ha csinálsz valamit.
a legjobb ha elfogadod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!