Szerintetek mi jó van az életben?
Figyelt kérdés
Reggel fel kellek 7-kor,be megyek dolgozni és hallgatom az emberek hülyeségeit egészen este 9-ig egész álló nap.Közbe mosolygok és próbálok együtt érezni még ha sokszor azt se tudom miről van szó.ez az egész hetem valamikor még hétvégén is. Aztán ha van egy kis szabd időm el megyek plázázni el kötöm a kis pénzem kozmetikumokra és ruhára főleg és ennyi.sajnos a negatív élet szemléletem miatt már barátom sincs és a kapcsolatom is olyan semmilyen. Minden év olyan egyforma és monoton és nem látom változni csak azt vettem észre hogy öregszem és egyre magamnak valóbb vagyok.Hiába vagyok fiatal még ,de érzem hogy ez a helyzet nem fog változni én mindig ilyen leszek...Ti mit tennétek?nektek is ilyen monoton az életetek?2014. dec. 5. 19:42
1/13 anonim válasza:
Ugyan már, az életet nem így kell nézni. Úgy kell élni, ahogy nekünk a legjobb. Néha kockázatosan, néha izgalmasabban, mint máskor. A legjobbra kell törekedni, de érdemes kikacsintgatni olyan dolgok felé is, amit még nem próbáltunk. Oda kell figyelni a körülöttünk lévő dolgokra. Érdemes segíteni másoknak, új barátságokat kötni. Tanulj új nyelveket, utazgass, tanulj más szakmát is, hogy biztosabb lábon állj, illetve ne unatkozz! Néha jó változtatni, ha az hosszútávra szól. Keresni kell, és akkor találsz majd izgalmat a létben. Csak mindig az élet pozitív oldalát kell szem előtt tartani!^^
3/13 anonim válasza:
Saját magamat idézném: "Az élet csak pillanatnyi kiéélések sorozata, valós értelme nincs!" :) Ezt jobb lesz ha elfogadod. Egyszerűen vagy találsz valamit, ami komolyabban leköt, legyen az hobby, munka, szex, gyereknevelés, veszekedés, vitatkozás, megcsalás, utazás, miegymás. Az élet ilyen, és én mondom neked, tudományosan be van bizonyítva, hogy minnél okosabb vagy, és racionálisabban tekintesz az univerzumra, annál szomorúbb, és magányosabb is egyben. Elég ha az érzelmi IQ-dba becsúszik ez az életérzet amit te is átélsz szerintem már minden nap. Neked legalább van munkád. :) (23/F)
4/13 A kérdező kommentje:
3-as te mit élvezel az életben?
2014. dec. 5. 20:01
5/13 anonim válasza:
En pl reggel 6kor kelek , megyek 8 ra munkaba, fel 5 ig ott vagyok . hazajovok este kb 6 fele , kell fozzek valamikor , ha meg nem kell akkor pihenek , jatszok , beszlegetunka ferjemmel , o segit nekem sokszor sok mindenben mert o ejjel dolgozik es egesz nap itthon van . Este 9 -10 kor fekszem le es reggel kezdem ujra . A hetvege az pedig pihenes vagy apumhoz megyunk .pl most szombat nap is dolgozunk delig !
6/13 A kérdező kommentje:
Hát nagyon felemelő dolgokat írtok :D
2014. dec. 5. 20:06
7/13 anonim válasza:
Hasolnóan élek, annyi eltéréssel, hogy pont emiatt nem dolgozom. Nem találok olyan helyet, ahová kellenék, ahol nem reggeltől estig kellene dolgozni. Legkésőbb 4-5 órakor legyen már vége a munkaidőnek, mert este 7-8 körül már semmire sincs idő, tekintve, hogy még egy óra utána hazajutni. Semmire sem megyek azzal ha reggeltől estig dologom, semmire sem marad időm. Dolgoztam már így, de hetek kellettek hozzá, hogy egy boltba ami 9-től 18:00-ig van nyitva eljussak nyitvatartási időben. Nem az állandó munkának születtem. Szeretnék utazgatni, barátkozni, ismerkedni, meg mindent, most pénz nélkül nem tudom megtenni, utána meg majd idő nem lesz rá. Nem tudom mikor lesz ennek vége, mikor találok egy normális munkahelyet, ami mellett tudok élni is. F
8/13 anonim válasza:
Ja, most a napjaim azzal telnek, hogy dél körül felkelek, gép bekapcsol, megy hajnalig, majd lefekszek. Már lakást sem tudom önerőből (pénzhiány) elhagyni. Ennek sincs értelme, de annak sem, hogy reggeltől estig dolgozom.
9/13 A kérdező kommentje:
Az meg a másik hogy egy lakást fent tartani nem tudok ,itt lakok nagyszüleimnél és ha már nem lesznek akkor kész...vége!
2014. dec. 5. 20:14
10/13 anonim válasza:
Akkor fiúk lányok, irány Nyugat-Európa. Az ottani emberek nem élnek ilyen szarul, mint itthon. Lehet, hogy ott is vannak helyek, ahol dolgozni kell, de sokkal több pénzt kapnak, ami nem csak a kajára és lakbérre elég.
Én a helyedben kérdező, most beiratkoznék egy német nyelvtanfolyamra, hogy a következő karácsonyt már Ausztriában tölthessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!