Tenyleg nincs szuksegem pszichiaterre/pszichologusra?
Szia!
Én most 27 éves vagyok, de tini koromban én is sokat szorongtam.Fájt a hasam is sokszor, doki mondta, hogy ez pszhihés és nincs semmi bajom.Akkoriban nem volt divat ezzel foglalkozni, pánikbetegségről nem is hallottak akkoriban(90-es évek).Jól jött volna nekem is ha valakinek elmondthattam volna a dolgaimat, de max anyukám volt ott.Túléltem ezt a korszakot, de nem volt valami jó így.Azt javasolnám, hogy menj magándokihoz, bár gondolom a szüleid nem támogatnak ebben.Vagy nem is tudom.Én akkor oldódtam fel mikor lett barátom(párom).
A szakrendelőben a pszichiátriára nem kell beutaló.
SZólj anyukádnak.
A panaszaid annyira súlyosak, hogy mindenképpen szakorvossal kell megbeszélni.
A háziorvosod meg egyenesen hülye, már bocsi.
Igy igaz, magadon tudsz csak segiteni. Ez a betegség fejben dől el, ne engedd az orvosnak h valaha is xanaxot írjon fel, mert a legtöbb ezt teszi sajnos. Ha érzed h jon a rosszullét próbáld kontrollálni, nagy mely levegővétel, mondogasd h JOL VAGXYOK ES SEMMI BAJ SINCS!
Édesanyámnak mar sikerult nagyjabol leküzdeni, legalábbis csökkenteni a rosszulléteket. Nehez, de sikerülni fog! Ne hagyd h elharalmasodjon rajtad.-
csak, hogy en mar belattam, hogy baj van, es en eldobtottem, hogy mit szeretnek es nem engednek...
Sajnos nalam is egyre gyakoribb, hogy el.kene indulnom valahova es itthon maradok/lemondom, mert egyedul nem tudok elindulni. Es nem egyszer gyalogoltam haza a varosbol ( 1 ora seta), volt, hogy a barataim kertem meg, hogy setaljanak velem haza. Aranyosak voltak, nem mondtak, hogy nem, nem rohogtek ki miatta, de egyszeruen nem tudtak megerteni, hogy miert nem tudok.buszra szallni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!