Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ugye a pánikbetegségből ki...

Ugye a pánikbetegségből ki lehet gyógyulni?

Figyelt kérdés
Sajnos már benne vagyok. Mindent megteszek, ami csak tőlem telik. Csütörtökön orvoshoz is fordulok vele. A tünetek egyértelműek. :( Nem akarok benne maradni. Ugye ki lehet gyógyulni belőle?

2014. dec. 1. 09:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

amikor egy könyv, vagy egy játék le tud kötni, akkor már a gyógyulás útján vagy ... semmi nem köt le, legfeljebb a sport, és az is úgy, ha szándékosan kizárod egyéb gondolataidat ... ha futsz számolod a lépéseket, stb, hogy ne jusson eszedbe semmi

ja, és meggyőzöd magad, hogy nem félsz a haláltól ... azt hiszem nekem ez akkor sokat segített, hogy elrendeztem magamban: ha félek, ha nem úgyis meg kell halni ... akkor meg mi a túrónak féljek tőle (nem hiszek a halál utáni bármiben, így az is tudatosult bennem, hogy ha meghalok, akkor vége, kész, nincs tovább, és mégcsak nem is tudok róla ... akkor meg minek félni?

2014. dec. 1. 12:48
 12/21 A kérdező kommentje:
Én egy dologtól félek, attól, hogy megőrülök és kárt teszek. Tudom, hogy hülyeség mert sosem tennék semmi rosszat. De ez a félelem fő oka. Ezen felül az állandó tünetek. Remegés, félelemérzet, szédülés.
2014. dec. 1. 13:04
 13/21 anonim ***** válasza:
A hajlam életed végéig benned marad, de tünetmentes lehetsz. Ha nincs szervi betegséged akkor gyógyszer nélkül is. Azt tudni kell a pánikbetegségnek mindig van oka, sajnos általában pont olyan oka van amit nagyon nehéz megszüntetni.
2014. dec. 1. 13:12
 14/21 A kérdező kommentje:

Hajlam a pánikbetegségre, vagy hajlam a félelemre? Milyen okokra gondolsz? Csak néhány példát kérnék.

Szeretném a legtermészetesebb módon legyőzni ezt, de muszáj segítséget kérnem. Máshol nem tudom elkezdeni, mint a háziorvosnál. Ha felír egy rakat gyógyszert biztos, hogy ki sem fogom váltani. Szakemberhez kell eljutnom.

2014. dec. 1. 13:18
 15/21 anonim ***** válasza:

#14 az a pszichiáter lesz

milyen okok?

nekem akkor jött amikor:

- otthagyott a barátnőm

- szar volt a munkahelyem

- nem igazán volt hol laknom

- anyám pszichés betegséggel kórházba került

- ja, és az egész úgy indult, hogy három kávé után a pulzusom 190(!) volt és elfogott a halálfélelem, de rohadtul

szóval sok minden apróság adódik össze

2014. dec. 1. 13:47
 16/21 A kérdező kommentje:
És nektek is estére erősödött fel? Már kezd kitörni a frász. :S
2014. dec. 1. 16:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyébként a rossz gyerekkor is előhozhatja a pánik betegséget. Nem egy ilyenről tudok. (nem vagyok szakember, de ehhez nem is kell hogy az ember ilyenekről tudjon, elég az ismeretség, kapcsolat) Szerintem az a legdurvább, mert a semmitől is csak úgy rájön a pánikroham, rosszullét, sokszor csak a xanax használ szerencsétlennek. Ott van pl. Herby vloger, ő nem egyszer mesélte el az életét és a pánikbetegségét, máig szed gyógyszert és az apjának köszönheti mindezt.
2014. dec. 1. 18:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Itt van, ha érdekel (talán egy cipőben jártok, talán nem):

https://www.youtube.com/watch?v=7mnoBPUirhA

2014. dec. 1. 19:59
 19/21 A kérdező kommentje:
Munka után meg fogom nézni. Itt nincs hang sajnos.
2014. dec. 2. 11:19
 20/21 A kérdező kommentje:
Csütörtökön végre szabad leszek és megteszem a nagy lépést! Orvoshoz megyek. Továbbá azonnal valamit mozgok majd. Mindeközben folyamatosan azt fogom mondogatni magamnak, hogy ez az egész, az egész félelem nem valós. Minden rendben van. Ami igaz is. Köszönöm a válaszokat. Ha valakinek van még valami, kérem ne habozzon! Mindent meg akarok hallgatni.
2014. dec. 2. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!