Ugye a pánikbetegségből ki lehet gyógyulni?
amikor egy könyv, vagy egy játék le tud kötni, akkor már a gyógyulás útján vagy ... semmi nem köt le, legfeljebb a sport, és az is úgy, ha szándékosan kizárod egyéb gondolataidat ... ha futsz számolod a lépéseket, stb, hogy ne jusson eszedbe semmi
ja, és meggyőzöd magad, hogy nem félsz a haláltól ... azt hiszem nekem ez akkor sokat segített, hogy elrendeztem magamban: ha félek, ha nem úgyis meg kell halni ... akkor meg mi a túrónak féljek tőle (nem hiszek a halál utáni bármiben, így az is tudatosult bennem, hogy ha meghalok, akkor vége, kész, nincs tovább, és mégcsak nem is tudok róla ... akkor meg minek félni?
Hajlam a pánikbetegségre, vagy hajlam a félelemre? Milyen okokra gondolsz? Csak néhány példát kérnék.
Szeretném a legtermészetesebb módon legyőzni ezt, de muszáj segítséget kérnem. Máshol nem tudom elkezdeni, mint a háziorvosnál. Ha felír egy rakat gyógyszert biztos, hogy ki sem fogom váltani. Szakemberhez kell eljutnom.
#14 az a pszichiáter lesz
milyen okok?
nekem akkor jött amikor:
- otthagyott a barátnőm
- szar volt a munkahelyem
- nem igazán volt hol laknom
- anyám pszichés betegséggel kórházba került
- ja, és az egész úgy indult, hogy három kávé után a pulzusom 190(!) volt és elfogott a halálfélelem, de rohadtul
szóval sok minden apróság adódik össze
Itt van, ha érdekel (talán egy cipőben jártok, talán nem):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!