Ki lehet gyógyulni a pánikbetegségből?
Én kijöttem külföldre dolgozni,nyelvtudás nélkül,de már előtte annyi rossz dolog történt velem,hogy elég padlón volt az idegrendszerem.Itt meg mindentől féltem,kerültem az embereket.Ez az érzés pillanatok alatt átalakult pánikbetegséggé.Rettegtem,hogy valaki hozzámszól,20-szor elmentem az ajtóig és vissza,míg rá tudtam magam venni,hogy kimenjek az utcára.Mikor rámjött a rosszúllét úgy éreztem,ott rögtön meghalok.Szédültem,fájt a fejem,szívritmuszavarom alakult ki.Halálfélelmem volt.Állandóan ezt éreztem.Esélyem sem volt rá,hogy pszichológus segítségét kérjem,mert nem beszéltem jól a nyelvet.Kénytelen voltam magamon segíteni!
Én úgy kezdtem,hogy mikor rámjött a pánikroham,mondogattam magamban,hogy nem lesz semmi bajom,mert ezt csak az idegrendszerem csinálja velem.Nagy levegőket vettem,próbáltam terelni a gondolataimat.Aztán állandóan arra gondoltam,hogy nem vagyok beteg és bemeséltem magamnak.Mindig próbatételek elé állítottam magam,pl.kérni valamit a boltban,meg olyasmiket,amikhez nem volt merszem.Ezek a dolgok másoknak természetesek,de nekem mérföldkő volt teljesíteni.Több,mint 2évembe került,hogy normális szintre fejlesszem magam,de még mind a mai napig alkalmazom a módszeremet,mert 100%-ig sose gyógyulok meg.
Sziasztok!Igen,ki lehet!De nagyon nehéz!Az embernek minden akaratát össze kell szednie hogy 1kis javulást érjen el!
A fejben dől el minden,ha úgy álsz hozzá hogy nem fogsz meggyógyulni,akkor nem is fogsz!Meg fogok gyógyulni,nem lesz semmi baj!Én mindíg ezt mondogattam magamban!De szakemberek segítségét mindenféleképpen ajánlom!+Nem vagyok szent,de mindeneste elmondtam egy imát,és bibliát olvastam,mert aki nem hisz istenben az nem hisz saját magában!Tudom hogy nagyon nehéz de fel a fejjel,tudod meg fogsz gyógyulni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!