Pánikbetegségből ki lehet gyógyulni?
1/10 A kérdező kommentje:
Pánikbetegségben szenvedők is élhetnek teljes életet, hosszú életet ? stb stb ... Tünet: enyhe szoritó érzés torok , néha nehézkes a nyelés nagyon ritkán , és ha roham rámjön olyankor mi a tehendő meg ilyenek nagyon remélem ,hogy nem ez a probélmám még várok vele 1-2 napot ha nem javul orvoshoz megyek ... kicsit igy mintha nemlenne nyálam pls segitsetek!!! nagyon félek hogy az a bajom (pl:ha félek valakitől és mindig összefutok vele ...akkor ez kiválható ok , de ha nem találkozom vele elmúlhat a pánikolásom !! pls nagyon kérlek segitesek!!! én nem tart egész nap ez az enyhe szoritó érzés ,de ritkán rámjön a nnap folyamán pl: ha ülök akkor rámjön ha poziciót választok akkor elmúlik nagyon kérlek help meeeeee
Igen, ki lehet gyógyulni belőle. És akár a többi betegségnél, ennél is áll: minél hamarább kezdik el kezelni, annál könnyebben gyógyul.
2013. márc. 17. 18:56
3/10 A kérdező kommentje:
és élhetek teljes hosszú életet stb???? és ha elmúlik rámjöhetnek a későbbi életemben rohamok stb ....??
4/10 A kérdező kommentje:
és tünetek alapján ez pánikbetegség esetleg lehet más is ?? esetleg nádhaszerűség mert beszok dugulni az orrom elég gyakran
5/10 A kérdező kommentje:
ja és ha edzem, vagy ha elvagyok foglalva akkor nem érzem a tüneteket akkor minden jó de ha ülök,fekszem akkor előjönnek ( nem mindig ) ez egyáltalán annak a tünete???
6/10 A kérdező kommentje:
ja és ha kidugul az orrom akkor elmúlik a szoritó érzés
csal nyugalom:)
én is pánikbeteg vagyok nekem ezek a tüneteim általában:nehézlégzés(olyan mintha nem kapnék levegőt),szorít a mellkasom,szédülés,kéz és láb zsibbadás..(de még sok más is lehet a Wikipédián fel van sorolva az összes ha érdekel)
általában valamilyen stresszhelyzet váltja ki vagy ha nagyon izgulok valami miatt.
És ha lefoglalom magam valamivel nekem se jön elő.
Igen gyógyítható de előfordulhat hogy később visszaess de nem valószínű.
A pánikbetegség mivel nem testi hanem lelki betegség az élethosszot nem befolyásolja szóval még akár 100 évig is élhetsz:)
2013. márc. 25. 14:45
2013. márc. 26. 00:27
"A pánikbetegség mivel nem testi hanem lelki betegség az élethosszot nem befolyásolja szóval még akár 100 évig is élhetsz"
Igen, ez így igaz. De ha nem kezelteted magadat, ugyanilyen ilyen szarul, vagy még rosszabbul.
2013. márc. 26. 10:40
10/10 anonim válasza:
Én nekem is ugyanilyenek a tüneteim de nekem még háyinger is jön mellé nyugi ez elfog mulni szerintem minnél hamarabb fordulj pszichiáterhez én stimuloton és xanaxot szedek de a xanaxot csak akkor kell bevenni ha rámjön a roham de nyugi kilehet belőle gyógyulni és ki is fogsz.
2014. febr. 26. 19:31
Kapcsolódó kérdések: