Más is fél ennyire a haláltól?
1 hónapja volt egy autóbalesetem, amikor csúszós időben belecsúsztam félig egy árokba és kb 1,5 méteren múlt, hogy nem a fának csapódtam. Én nem sérültem meg, barátnőm csuklója viszont eltört. Nekem még sosem volt ilyen balesetem, nem voltam nagyon beteg sem, el sem vesztettem még senkit. Eléggé sokkot kaptam, ráadásul azóta minden apró dolog miatt kiborulok és halálfélelmem lesz. A barátnőm rosszul érezte magát egyik nap és egyből arra gondoltam, hogy meg fog halni. Ha megyek át egy zebrán, rettegek, hogy mi van, ha elgázol valami. Nem depresszió, ami történik velem, csak iszonyatosan félek attól, hogy valamelyik családtagomat, barátomat vagy a barátnőmet elveszítem. Rosszul leszek, ha a TV-ben azt hallom, hogy valaki meghalt ilyen balesetben vagy olyan támadásban. Mindenhol azt mondják, hogy a halál természetes folyamat, de ha olyan természetes és az élet olyan rövid, akkor ez nem lehangoló? Van egy ember érzésekkel, célokkal, vágyakkal és mégis olyan hamar véget érhet az élete. Ez nem borzalmas? Más is fél a haláltól vagy mások ezzel nem foglalkoznak?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!