Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 80 az iq-m nagyon gáz?

80 az iq-m nagyon gáz?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 10:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Én sem érzem magamat nagyon hülyének. Amolyan átlagembernek gondoltam magam mindig, de nekem most 75 lett az iq-m aszerint a teszt szerint, amit belinkeltél.
2012. ápr. 26. 08:08
 32/35 anonim válasza:
sziasztok 30éves vagyok rokkant 18éves koromban teszet csináltak a kórházban 80ipt mértek azóta nem csináltak a rokkantságom hiper figyelem kevert magatartás zavar nagyfokú rövid látás allergiás aszma csökkent járás műtőtt láb 90 és 70fokban hajlik százalékoltak le van 2gyerekem dolgozni nem tudok néha ha adnak akkor is feketén a párommal élek együtt ő dolgozik
2012. jún. 13. 12:41
 33/35 anonim ***** válasza:
Az előbb kitöltöttem ezt a Mensa online tesztet. 124 jött ki.
2017. aug. 7. 16:23
 34/35 anonim válasza:
125+-os de mivel 14 vagyok és 16-nak jelöltem a korom nem biztos hogy reális bár olyan eredmény nem születhet hogy 125+-osabb😅 tudom hogy nem kéne ezt ide leírnom de,mitől függ hogy leírom e vagy se? Mivel nem tartom magam túl értelmesnek a cselekedeteimből következtetve vontam le ezt a (jelenlegi nézetem szerinti állítást), viselkedhetek hülyeként is mivel másképp méghülyébbnek néznek és...van értelme egyáltalán a létezésnek?! Hisz olyan relatív az éntudat is...tehát kedves kérdező érezd jól magad és örülj annak hogy pont "itt" vagy és épp ett gondolod hisz te még hiszel abban hogy az vagy te:) csak az a veszélye a tudatlanságnak hogy olyan dolgok is jelen vannak az életünkbe amiről nem tudunk és ezáltal irányít minket már ha egyáltalán számít bármi is (viszont ilyen hozzáállással egy macska élete is annyit ér mint egy emberé ha jól érzi magát a bőrébe csak az ember számára nem de ez ilymódon lényegtelen😁 ezekkel a gondolatokkal nem dicsekedni szeretnék hanem megosztani valakivel ami okozataként ő kicsit többet fog tudni a valóságról,engem meg nem emészt fel ez a sok "hülyeség"
2017. okt. 4. 20:39
 35/35 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is 125+

Jelenleg 16 vagyok, 13 évesen is ez jött ki, a pontos érték megtudása céljából mehetnék tesztkitöltésre a mensára, de ugye van korhatár, amihez még nőnöm kell :)

Furcsállom hogy ilyen rossz eredmények jöttek ki a mensás teszten. Én ezt az értéket úgy csináltam meg, hogy annyira nagyon nem is figyeltem.

Érdekes, hisz annyira nem tartom magam kiemelkedően okosnak, bár könnyen megértek dolgokat, meg úgy alapból intelligens vagyok, de azért tényleg nem vagyok az a hú de nagyon okos...

2018. ápr. 28. 00:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!