Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 80 az iq-m nagyon gáz?

80 az iq-m nagyon gáz?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 10:49
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
100%

Szia!

Én gyógypedagógus vagyok, és biztosan állíthatom, hogy rosszul lett mérve, az első válaszolónak is, mert ha valakinek ténylegesen 80 ai IQ-ja, az enyhe értelmi fogyatékosnak számít. A valóságos IQ tesztet kevés helyen lehet elvégeztetni, ugyanis valójában 5 féle tesztből áll, amit interneten és könyvekben lehet elvégezni, az csak 1 teszt az 5-ből. Nyugodj meg, semmi baj nincs veled:)

2010. jan. 27. 08:34
 22/35 anonim válasza:
100%

Figyi, a mensas tesz a 130as IQju emberek IQjanak meresere van kihegyezve. Ne foglalkozzvele, vagy olyat oldj meg ami az atlagos IQ-ju (100) emberekere keszult, hogy legyen sikerelmenyed.

Es ahogy a tobbiek mondjak tenyleg nem garancia a magas IQ a sikeressegre es a hianya nem zarja ki azt. Sot nem garancia arra sem hogy jo ember valaki magas IQval.

Egy Mensas.

2010. jan. 27. 11:17
 23/35 anonim ***** válasza:
Erre a tesztre meg pláne ne adj, amit linkeltél. Én már csináltam suliban többet, ill. más teszteket, mindig 120-130 között van, ezzel meg lett 96... u_u'
2010. febr. 4. 15:52
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
Az gáz.Nekem 127 hivatalos felmérésen.
2010. febr. 4. 16:11
 25/35 anonim ***** válasza:
énis ezt a tesztet töltöttem ki és az iq-m az 89lett.
2010. febr. 11. 14:08
 26/35 anonim ***** válasza:

Szia,

ezeket az IQ teszteket úgy mérik, csak hogy tisztába legyünk azzal, hogy mit jelent a 80-as kvóciens, (pszichológiatanárnőm szerint), hogy adott a teszt eredményéből kijött "életkorod", azt elosztják a valódi életkoroddal, és így a 100-as IQ jelenti, hogy korodnak megfelelő a logikai, stb állapotod. A 80-as ezek szerint egy kicsit alacsonyabb, bár szerintem az ilyen neten kitölthető tesztek nem túl bíztatóak, ha érdekel a dolog, keress rá más, papíron végezhető tesztre, akár szervezett formában. De a magyar lakosságnál ez teljesen átlagos, szóval nem hinném, hogy bármi baj lenne veled:)

2010. máj. 18. 12:33
 27/35 anonim válasza:
50%

"De a magyar lakosságnál ez teljesen átlagos, szóval nem hinném, hogy bármi baj lenne veled:)"

Mirol beszelesz????? Az atlagos azt jelenti hogy 100% vagyi az IQ elteres az atlagtol. Azert nem kellene lehuznod magunkat ennyire.

A neten talalhato IQ tesztekkel meg nem kell torodni, olyanok mint a bulvarlapokban megjenet horoszkop. Szorakozni jo rajta de semmi tobb.

2010. máj. 19. 09:11
 28/35 anonim válasza:
0%
De mennyire,hogy gáz,fogyatékosnak számít.Csak legalább ne reléámoznád.
2010. aug. 13. 12:22
 29/35 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, meg is látszik, FŐISKOLAI diploma, BME = az egy egyetem, ne zavarjon :D
2010. aug. 13. 22:05
 30/35 anonim válasza:
Én sem vagyok hülye , de nem nekem a teszt amit linkeltél 74 lett
2012. ápr. 19. 23:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!