Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 80 az iq-m nagyon gáz?

80 az iq-m nagyon gáz?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 10:49
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
81%

Sztem nem feltétlen.

Nekem is 80 mégis főiskolai diplomám van.(BME)

2010. jan. 19. 10:52
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem jelent sokat, hogy mit mértek azon a "Melyik ábra lehet a következő?"-típusú teszten. Van, akinek ez nem megy túl fényesen, míg a valóságban kiváló problémamegoldó képessége van. És érdekes módon az így mért intelligencia nem tükrözi sem a tanulmányi, sem a tan. vereseny eredményket...
2010. jan. 19. 11:04
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Képes voltál kiválasztani a megfelelő kategóriát a kérdésednek, plusz értelmesen megfogalmazni azt - sztem ezzel már simán intelligensebb vagy mint az ide írogatók kb. 60%-a :D. Na jó, csak vicceltem... Egyébként meg az intelligencia-teszt egyrészt tévedhet, másrészt ha mégis 80 az IQ-d, sincs nagy probléma, van pl. egy csomó más fajta intelligencia is: zenei, nyelvi, fizikai/térbeli, szociális meg stb., amikben ettől még simán jó vagy akár kimagasló lehetsz.

Meg hát az intelligencia szerencsére rohadtul nem annak a mérőszáma, hogy az ember mennyire értékes, vagy "jó".

2010. jan. 19. 11:06
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Az a teszt amit én kitöltöttem aszerint a 80-as az az értelmi fogyaték és a lassú észjárás (jelzővel illeték meg,nem én találtam ki) közt mozogó iq érték.Persze kevés a valószinűsége hogy ugyanazt a tesztet töltöttük ki szóval lehet hogy amit te oldottál meg az nehezebb.Az enyém 112-es lett és mégis meghúztak 6 tárgyból.Igaz nem is nagyon tanulok.Ettől függetlenül azért még lehet valaki okos.Ezek a tesztek sajnos olyanok hogy az érzelmi intelligenciát nem mérik, pedig az is fontos része az intellektusnak!
2010. jan. 19. 11:15
 5/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A teszt, amit én töltöttem ki: [link] itt található!
2010. jan. 19. 11:35
 6/35 anonim ***** válasza:
93%

Nem gáz. Lehet valakinek 150-es IQ-ja, de ha emberileg egy büdös tapló, akkor senki nem fogja kedvelni...és lehet, hogy valakinek alacsonyabb az intelligencia-hányadosa, de ha egy kedves, jószívű ember, akkor szeretik őt is! Az, hogy milyen ember vagy, nem abban merül ki, hogy hány matek példát vagy logikai feladatot oldasz meg X perc alatt, hanem azon, hogy miként viszonyulsz az embertársaidhoz!

24/L

2010. jan. 19. 11:49
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is megcsináltam. hát nem könnyű. Nekem 121 lett, de nem én régebben is csináltam hasonló teszteket ezért valószínűleg előnyöm van azokkal szemben akik nem csináltak még. Csatlakozom egyébként az előttem szólókhoz: valóban messze nem jelent sokat az IQ teszt eredménye.
2010. jan. 19. 12:29
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Valamint ha nem koncentrálsz erősen, tehát viszonylag motiválatlanul töltöd ki a tesztet - mondjuk úgy, nem veszed elég komolyan - akkor az sokat ront az eredményen.
2010. jan. 19. 12:31
 9/35 anonim ***** válasza:
78%
Én eddig ahány tesztet töltöttem ki, annyiféle eredmény jött ki. Hülyeség az egész szerintem.
2010. jan. 19. 15:16
 10/35 anonim válasza:
43%
nagyon gáz, retardált vagy
2010. jan. 19. 15:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!