Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 80 az iq-m nagyon gáz?

80 az iq-m nagyon gáz?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 10:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
A mensás IQ-teszt az nehezebb,azért tölts ki egy könnyebbet is. Nekem is 110-120 körül van,de mégsem vagyok sikeres a suliban sem (lelkileg nem minden oké sajnos). Szóval ez nem mérvadó h ki milyen sikeres lesz az életben.
2010. jan. 19. 19:19
 12/35 anonim ***** válasza:
24%
Nyugi! IQ = Idiot Quality :P XD
2010. jan. 20. 19:31
 13/35 anonim válasza:
Átlagos IQ alsó határa, nem gáz, bár nyilván van különbség, 80-120 az átlag, de ilyen netes tesztekkel egyébként sem lehet lemérni jól.
2010. jan. 20. 23:21
 14/35 anonim válasza:
73%

Nem gáz a világ egyik legmagasabb IQ-val rendelkező ember egy autista férfi volt. Túlságosan fel vann kapva ez a dolog mert még az orvosok se tudják pontosan mit jellent.

Ettől még simán lehetsz milliómos mert jó a helyzet megoldó képességed, empatikus vagy...

2010. jan. 21. 01:13
 15/35 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem lehet egy embert egyetlen számmal meghatározni. Mint ha azt mondanám 20 millió forintos kocsi, az ember azért bonyolultabb.

Én nem hiszek az iq-ban.

2010. jan. 22. 19:40
 16/35 anonim válasza:
84%
Egyáltalán nem cink, mivel azon a teszten 100 volt a maximum...
2010. jan. 25. 06:17
 17/35 anonim ***** válasza:
57%
a neten kitöltendő IQ tesztek nem megbízhatóak, én azt ajánlom hogy menyjél el egy pszichológushoz vagy hasonló emberhez, mert nekik megbízható és korrumpálhatatlan tesztjeik vannak. Nekem így 112 jött ki, 18 éves vagyok, a nőci eléggé meglepődött mikor meglátta a végeredményt :)
2010. jan. 25. 23:30
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Én magamat nem tartom egy hülye embernek, de jellemzően a logikai meg a térbeli kérdéseim lettek a szarabbak, az asszociációs meg a memóriás részben szerintem eltaláltam mindent. ezért nem reprezentatív egy iq teszt, mert mindenkinek megvannak azok a részterületei, amiben jó. biztos nálad is így van kérdező. attól, hogy mondjuk szarul számolsz, még lehet kiváló a logikai vagy az asszicációs készséged, ami egyértelműen arra utal, hogy nem vagy hülye. aki hülye, annak nyilván az összes résszel komoly gondjai akadnak, pláne ennél a tesztnél (ez egy nehéz teszt).
2010. jan. 26. 01:35
 19/35 anonim válasza:
100%

Hali! Szerintem egyáltalán nem gáz. Ahány ember annyi féle agy. Légy nyitott, szemlélődj, ne csak nézz hanem láss is. Ha ilyen vagy, inteligens vagy!

Még annó próbáltam felvételizni rendőrnek. Az ábrás inteligencia tesztjeiken buktam el. Teljesen ki voltam akadva, úgy gondoltam még rendőrnek is hülye vagyok.

Csak az az érdekes, hogy matematikából és fizikából megeszem az összes rendőrt.

Tehát a felvételin a teszt csak annyit mutatott meg, hogy az én agyam másként jár mint annak aki a tesztet megalkotta. Ennyi!

2010. jan. 26. 09:15
 20/35 anonim ***** válasza:
36%

Sokak nem értik, de az intelligencia hányados azt az értéket mutatja meg, ami az összes agyi adottságod átlaga. Ezért hányados.

Amúgy attól függ, hogy szégyen-e, hogy melyik értéked volt jobb a többinél, és mennyivel, ha egyáltalán jobb volt!

Viszont szerintem ha fejleszted magad, és sok halat eszel (ami megnöveli az intelligenciádat) akkor még a Mensába is bekerülhetsz.

Amúgy meg ne hallgass senkire, és az járjon az eszedben hogy ez nagy szégyen. Legalább akkor valami motiválni fog, hogy megnöveld az intelligenciád.

Tapsoljuk meg azokat a hülyéket, akik okosodni akarnak! *tapsvihar és biztatás*(a hülyét ne vedd rossz néven, csak ösztönözlek...)

Ömm... Erről jut eszembe egy frappáns mondategyüttes:

Az, aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok!

Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs, tőle tanuljatok!

Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos, őt tanítsátok!

Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok! *kézlegyintés*

Megintcsak tapsoljuk meg az okosokat! *Megint taps*

Amúgy 121 lett nekem, és 15 vagyok (16-ot adtam meg, mert az az alsó korhatár, ami asszem azt jelenti hogy nekem ennél csak magasabb... De az ilyen tesztek megbízhatatlanságát jellemzi az is, hogy hasonló tesztek nekem volt hogy 110-et, 105-öt, vagy 72-t mondtak. Pff...)

2010. jan. 26. 16:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!