Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van aki átélt már alvási...

Van aki átélt már alvási paralízist?

Figyelt kérdés

Mennyire rossz?

Milyen érzés volt?

Mennyi idő után tudtál reagálni?

2014. szept. 12. 12:01
1 2
 11/13 anonim válasza:

A kutya nem csak a valós, fizikai formában megnyilvánuló fenyegetéseket ugatja meg.

Valószínűleg érezte, hogy abban az állapotodban, te veszély helyzetet élsz meg és próbált felkelteni.

2015. jan. 15. 15:14
 12/13 Garuda88 válasza:

Sziasztok!

Az alvási paralízist széles spektrumú démoni entitások okozzák nemek szerint succubus és incubus. Familiáriusok és ördögök stb.

Fő okai: 1. túl nehéz étel elfogyasztása

lefekvés előtt. Ez lehúzza a testet és a tudatot olyan régióba ahol támadhatóvá vállunk, prédák leszünk.

2. Olyan tartalmú napi szintű cselekvés amibe túlságosan bele éljük magunkat(munka, film, veszekedés) ez azt fogja eredményezni, hogy a tudatalattiban elraktározódik az az információ és a parazita entitások ezt fogják kihasználni támadási felületként. Természetesen majdnem minden amit csinálnak csak illúzió ez semlegesíthető nagyon könnyen csak hit kell hozzá és szellemi tapasztalat ;) .

3. A legrosszabbik eset amikor behívunk magunkhoz szellemi úton egy rusnya dögöt, amely folyamatosan rossz irányba tereli életünket a tudatlanságunkat kihasználva.

Mind ez semlegesíthető.(FŐ A TISZTASÁG, testileg és tudatilag) Mindenkinek más útja van fő a Hit, bizalom önmagunkban, lemondás, tisztaság, tanulás és ima Isten irányában és ezek a gusztustalan létformák el fognak tűnni az életünkből, persze mindenkinek más a hozzá állása ön magához és Istenhez. Minden vallási irányzat teljes mértékben eltekintve a közösségek tudattalan és nem helyes viselkedésétől, Istennek(az Úr Sri Krishna) és a félisteneknek szenteknek Gautama Siddhártának(Buddha), Jézus Krisztusnak az a tanítása az emberek szívéhez és elméjéhez, hogy mi vagyunk a szeretet az együttérzés és a megbocsájtás és a végcél vissza kerülni Istenhez vissza az eredetbe minden ok okához. Nagyon sokat segít ha legalább napi 10 percet vizualizációval töltünk, hogy tudatunkkal tudjunk teremteni és védekezni. És a mantrázás elme felszabadítás adja meg azt a lehetőséget hogy a tanításokat megérthessük és intelligenciánk növekedjen a felismerések által. (Elnézést kérek a helyesírási hibákért)

Szeretettel

Garuda

2016. aug. 29. 21:56
 13/13 Matee1999 válasza:
Sziasztok! Ma lettem 18, s már volt egy csomó alvásparalízisem. Igazából többnyire abszolút nem ijesztő hanem érdekes, legalábbis nekem nem, max az esetek 20-30%-a ijesztő. Többnyire inkább furcsa, és fel sem tűnik, hogy lebénultam, mivel vagy a hallucináció kötött le, vagy azt is halluztam, hogy mozgok. A legtöbbnél megvilágítva volt az egész szoba, mintha fel lett volna kapcsolva a lámpa és hát ami akkor volt, az se nagyon ijesztett meg, hogy egy kicsi, zöld mancs nyúlik vissza a függöny mögül, illetve egyszer meg mellettem feküdt az öcsém az ágyban, és mikor már szólni akartam volna neki, hogy menjen már a saját ágyába, magamhoz tértem. Sötétben, egyszer egy fénysugár pásztázott végig a mellettem lévő falon, máskor meg mintha a takaróm fölöttem lebegett és hullámzott volna. Elég gyakran volt az, hogy azt hallucináltam, hogy még mindig a telefonomat nyomkodom, aztán eszembe jut, hogy már rég letettem. Ezek közben gyakran föl sem tűnik, hogy mozdulatlan vagyok. Az ijesztő eseteknél az első kettő volt a legijesztőbb, főleg hogy nem tudtam, hogy mi történik. Az elsőnél egy fura, magas, UFO szerű lény, nagy, üres fekete szemekkel magasodott fölém (úgy, hogy az emeletes ágy tetején aludtam), a másodiknál meg ijesztő hangokat hallottam, és csak nyöszörögni tudtam. A többi esetben általában ijesztő mellszobrok jelentek meg a polcon, illetve egyszer egy gyerek fekete sziluetje jelent meg az ágyam végében, aki egy baltával akart lesújtani rám, úgy hogy ilyedtemben a fejemre húztam a takarót és elsötétült minden, ami szintén hallucináció volt, mert ugyebár nem mozoghattam, és mert amint teljesen magamhoz tértem, nem volt a fejemen a takaróm. Illetve egyszer szintén nyomásérzettel, bénultam meg, akkor meg zúgás kíséretében valami ködszerű szellemalak jelent meg, én meg becsuktam a szemem, hogy vége legyen. Mivel nem túl gyakran történik meg velem, és többnyire nem ijesztő, én érdekes élménynek fogom fel. :D
2017. febr. 28. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!