Van aki átélt már alvási paralízist?
Mennyire rossz?
Milyen érzés volt?
Mennyi idő után tudtál reagálni?
Volt 1-2 évvel ezelőtt, egy olyan periódusban, amikor naponta hullafáradt szinten voltam, egyáltalán nem is volt csoda, hogy bekövetkezett az alvásparalízis többször is, de nem kell eltúlozni : valójában nem egy kellemes érzés, de azt érzed többnyire, hogy felszeretnél ébredni, csak mintha valami nem engedne, mintha az agyad túl fáradt lenne ahhoz, hogy éberségi állapotba kerüljön; az első eset után már annyira megszokottá vált, hogy már nem is tartottam számon. Fáradt voltam, adott szinten tisztában voltam azzal, hogy ezért történik ez.
Hallucinációkra csak kisebb koromból emlékszem, halványan beugrik, hogy amikor lidércnyomásom volt, akkor azt hallucináltam az álmomon belül, hogy felébredtem és a szobámban van valami ( általában szörnyeteg vagy egy érdekes figura ) , aztán amikor felkeltem, akkor pont úgy éreztem, mintha tényleg megtörtént volna, mert a hallucináció ilyenkor nagyon erős ( annyira azonban nem erős, hogy az ember ne tudjon különbséget tenni valóság és álom között; ott már komolyabb probléma van, ha ez fennáll ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!