Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez bipoláris zavar vagy csak...

Ez bipoláris zavar vagy csak random hangulatingadozás?

Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja szenvedek szorongással, depresszióval, pánikbetegséggel...Gyerekkora visszavezethető, rengeteg trauma ért, tavaly a munkahelyemen is túlhajszoltam magam...Aztán most kezdett javulni az állapotom, már több hétig egész jó kedvem volt, de történt ismét egy esemény, amit traumaként éltem meg (anyám alkoholista és elvitte a 10 éves öcsémet 5 napra, úgy hogy nem tudtunk róla semmit, engem pedig megtagadott, megalázott...). Azóta anyámat bejelentettem a családsegítőbe, vállalta az orvosi segítséget kb 20 év italozás után, öcsém és fog pszichológushoz járni. Ez történt kb 3-4 hete. Rajtam meg 2 hete csapott ki az egész, teljesen kivoltam, depressziós lettem megint, semmi nem érdekelt, nem jártam dolgozni, feküdtem egész nap, alig volt étvágyam. Az elmúlt napokba alig aludtam valamit, iszonyatosan szorongtam, féltem, a napi 2 frontin se segít már amit a pszichiáter írt fel. Aztán ma végre sikerült 8 órát aludnom a sok fáradtság után, és hirtelen jó kedvvel keltem, pozitív vagyok, nagyjából kipihent, újra van célom, energiám, hogy csináljak ezt azt, persze nem fogok, max tornázom és ennyi, szóval nem megy át cselekedetekbe ez, ezek inkább csak agyban menő tervek, célok. De ugyanakkor teljesen összezavarodott is vagyok, ezer gondolat zajlik le a fejembe, sírni tudnék, de mégis pozitívabb, hogy tudom h jó lesz, tudok tornázni, jobban érzem magam fizikailag, pedig az elmúlt egy héten minden bajom volt. Nem tudtam aludni, most pedig tudok, szóval elég furcsa érzések kavarognak bennem. Most ez normális, ebben az állapotban, vagy ennek lehet köze bipoláris zavarhoz?
2014. aug. 30. 09:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem csak hangulatingadozás, a bipoláris zavarnak mások a tünetei. Szép napot, és kiegyensúlyozott életet kívánok, anyának meg eredményes kezelést.
2014. aug. 30. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!