Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom lehet, miért érzek...

Mi bajom lehet, miért érzek ilyeneket?

Figyelt kérdés

Már nem bírok magammal, nem értem magam.

1 éve mentem vissza dolgozni 2 gyermekem születése után,nagyon örültem, hogy dolgozhatok...ez egy félévig tartott. Azóta szinte havonta más és más dolgokat akarok amiket nem értek miért akarok. Kezdődött azzal hogy félre akartam lépni...nem volt jelölt mindegy volt ki csak valaki...szerencsére nem történt meg.Aztán válni akartam...nem tudom miért csak egyedül akartam lenni. (persze ezeket senkinek nem mondtam, ezek érzések voltak). Utána akartam még egy gyereket,pénz sincs, hely sincs...nem érdekelt akartam. Most pedig fel akarok mondani...arra is gondoltam, hogy egyszerüen nem megyek be...pedig nem tehetem meg anyagilag, de annyira rosszul érzem magam a munkahelyen hogy nem akarok menni...pedig egyedül vagyok ott, senki sem piszkál.

Nem értem mindezeket, hogy változhatnak ilyen intenzíven az érzéseim amik szinte akaratok.

Nagyon nehéz megfékezni magam hogy nehogy tettek legyenek.

Nem érzem magam boldognak...szomorú vagyok mindig, nem tudom miért...van 2 szép gyerekem, ház, férj..

Nincsenek öngyilkos gondolataim egyszerűen csak le akarok feküdni és kikapcsolni az agyam.Állandóan álmos vagyok, mindenhol eltudnék aludni.Az edzést és a diétát is abbahagytam :(

Mi bajom lehet?Miért vagyok ilyen?

Pedig sosem voltam ilyen.

2014. aug. 20. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:
csináltass egy teljes vérképet. pajzsmirigy-alulműködésre tippelek.
2014. aug. 20. 21:07
 2/2 fajafogam ***** válasza:
folytasd az edzést és a diétát, és mint az előttem válaszoló mondta csináltass vizsgálatot, étkezz egészségesen, viszont a problémádra nem tudjuk megmondani a választ, viszont ha elmész terápiára kiderülhet
2014. aug. 20. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!