Mi bajom lehet? Attól félek hogy terhes vagyok pedig szűz vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 23:08
1/22 anonim válasza:
Szedd össze magad, mert eddig ez egyedül Szűz Máriának sikerült, úgyhogy kétlem, hogy terhes lennél.
2/22 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem vagyok terhes, de akkor meg mitől van ez?
2014. aug. 14. 23:25
3/22 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát - ha terhes vagy, akkor híres leszel. Szűzen teherbe esni ugyanis eddig embernek nem sikerült (legalábbis a tudomány mai állása szerint). :D
4/22 anonim válasza:
De mi az az ez? Az, hogy úgy gondolod?
5/22 anonim válasza:
Hát én ismerek olyat aki kiverte a pasijának, majd odanyúlt a szűz pinájához és teherbe esett..
6/22 anonim válasza:
1 es..
Mária csak állítja, hogy szűz volt!
Amúgy..eljövendölték az új Krisztus eljövetelét...
Ha felkeres 1 politikus, 1 bankár, és egy ügyvéd..ajándékot adnak, ne lepődj meg..
7/22 A kérdező kommentje:
utolsó ugye csak viccelsz ezzelaz új krisztus eljövetele dologgal?
2014. aug. 14. 23:29
8/22 nlorant82 válasza:
Hát én ismerek olyat aki kiverte a pasijának, majd odanyúlt a szűz pinájához és teherbe esett. Hát igen mert bejutott az anyag és akkor jön a teherbe esés! ez tény de van esemény utáni tabletta ami megoldja a gondot!
9/22 A kérdező kommentje:
most fejeződött be a menstruációm, szóval ez is kizárja a terhességet
2014. aug. 14. 23:33
10/22 A kérdező kommentje:
nem vertem ki senkinek
2014. aug. 14. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!