Mi bajom lehet? Attól félek hogy terhes vagyok pedig szűz vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 23:08
11/22 anonim válasza:
Ha most fejeződött be, és szűz vagy, akkor mégis hogy lehetnél terhes? :-D
12/22 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem vagyok az, nem erről van szó
hanem a félelemről hogy mégis
de tudom hogy alaptalan a félelmem
nagyon szorongós vagyok, ettől lehet?
2014. aug. 14. 23:42
13/22 anonim válasza:
Mi a tököm panaszod van amitől azt hiszed,hogy terhes vagy?
14/22 anonim válasza:
Ha annyira szorongsz, akkor igen, amiatt van. Végig azt hittem viccelsz. Miért kell ilyen dolog miatt stresszelni feleslegesen? Nincs elég valós gondunk az életben ahhoz, hogy még a nem létező dolgok miatt is aggódjunk?
15/22 A kérdező kommentje:
nagyon szorongós vagyok:/
féltem már máskor is alaptalanul
meg ha valami van, akkor rögtön a legrosszabb jut eszembe:/
2014. aug. 15. 01:38
16/22 anonim válasza:
Az csak kamu, hogy teherbe lehet esni attól, hogy kiverte valakinek, csak könnyebb ezt hazudni, mint bevallani, hogy volt szex. A sperma a levegőn hamar elpusztul és nem könnyű feltuszkolni ujjal a méhszájon túlig.
17/22 A kérdező kommentje:
már tesztet is csináltam (természetesen negatív lett), de még mindig van bennem egy kis félelem
mi okozza a félelmet? a szorongásom?
2014. aug. 15. 17:18
18/22 anonim válasza:
A szorongásod képes nagyon fura tüneteket produkálni, ezt már írtam feljebb az oldaladon. Betegségeket találhatsz ki magadnak, akár döbbeneteseket is. Te éppen a terhesség felé vetíted ki ezt az egészet, Valószínű azért, mert félsz egy nem kívánt terhességtől. Figyelj! A mai világban már többféle módszerrel lehet védekezni. Ott van az óvszer, amit még nőgyógyász sem kell felírjon, bárki megvásárolhatja, nemi betegségektől is megóv. Az az érzésem, hogy Te ezeket a dolgokat nem tudod kivel megbeszélni. Amiatt sem tudod a szorongásodat feloldani. Hány éves vagy? Azt hiszem már említetted, de már nem emlékszem.
19/22 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2014. aug. 24. 16:18
20/22 A kérdező kommentje:
járok pszichológushoz de nem mondanám hogy használ:/
2014. aug. 24. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!