Mit tegyek? Mi a bajom?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok az iskolán kivül csak otthon vagyok iskola időben tanulok, nyári szünetben is 90%ban otthon, egyszerűen a gondolkozásom egyre csak lassú, ha iskolában vagyok szorongok, kellemetlenül érzem magam sokszor hátráltat a tanulásban, egyszerűen keresek tüneteket betegségeknél és nem találok, ez ami bennem uralkodik lelkileg/szellemileg/mentálisan nagyon megvisel. Meg fogok bolondulni.2014. aug. 20. 18:39
1/3 anonim válasza:
Nem fogsz megbolondulni, nyugi! Serdülőkorban előfordul, hogy az ember ilyeneket érez. Miért szorongsz az iskolában? Van valami komolyabb okod rá?
2/3 A kérdező kommentje:
Depresszió gyanum van, iskolában vagyok vagy igy azon kivül, beszélnek nekem van amikor megertem van mikor nem olyan mintha figyelemzavaros lennék, van hogy valamibe gondolkodok elfelejtem aztán beugrik, aztán van az hogy akik kőzel állnak hozzám azokkal tudok és merek is beszélgetni, mig mássokkal szembe akik távolabb állnak tölllem nálam kialakul egy kissebbségi komplexus. Ezek miatt nehéz érvényesülni. Nem tudom hogy az életbe sikerül e megjavulnom.
2014. aug. 20. 19:01
3/3 anonim válasza:
Teljesen ugyanezt éreztem 16 évesen. Iszonyú rossz volt, nagyon rossz, nem is tudtam elmagyarázni ezt az érzést senkinek, pedig próbáltam. Véletlenül derült ki egy vérvételből, hogy pajzsmirigy-alulműködésem van. És nagyon sok tizenévesnél alakul ki. Mióta kiderült, és szedem a gyógyszert (ami a természetes pajzsmirigyhormon mesterségesen előállított változata, és semmi különbség közöttük), jól vagyok :).
A másik dolog, hogy nem csak otthon és az iskolában kéne lenned. Hanem sportolni, zenélni, barátokkal elmenni helyekre, vagy barátokat szerezni, ha van, kutyát sétáltatni stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!