Hangokat hallok, mit tegyek?
Esténként elmegyek futni a pályára, közben zenét hallgatok, és minden 2.-3. körben hallom hogy az a lány aki tetszik, a nevemen szólít, tisztán, érthetően, meg is ismerem a hangját, olyankor felkapom a fejemet körülnézek de sehol senki..
Kérlek titeket segítsetek nekem, előre is köszönöm!
Nem kell le skizózni egyből az embereket.
Nézd, pszichológus biztos magyarázatot talál rá, de ha ezt a kérdést a Gyakorikérdések Ezotéria kategóriájába írod, ott is kaphatsz némi választ rá. Kérdezd meg ott is.
Csak egy javaslat. :-)
nincs veled semmi baj.. a vágyak erősek
"Mint ez a víz elfolyó messzeség lett
A szerelem
Milyen lassú az élet
S milyen erőszakosak a remények
Jöjj el éj az óra verjen
Száll az idő itthagy engem"
1. A zenelejátszó "kütyümnek" nincs semmi baja
2. Örülnék ha komoly emberek válaszolnának nekem
Gondolkodtam a dolgon. Azért lehet, mert nagyon szeretnéd, ha az a lány megszólítana. Csak a fantáziád játéka. Annyira óhajtod, hogy valóságosnak érzékeled a hangját. Nyilván a zene is hozzájárul, aztán a futás, ami közben endorfin(boldogság hormon)szabadul fel. Valahogy összekapcsolódnak az agyadban a dolgok. Mert nem azonnal hallod, ahogy oda érkezel.
Nem vagy elmebeteg. :-)
3-as, 5-ös voltam.
Lehet, hogy rafinált az a lány és valami bokor mögül tényleg szólongat!Jól körülnéztél te?
Szólongasd te is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!