Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hangokat hallok, mi lehet ez?

Hangokat hallok, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Néhány éve már hallottam őket, de nagyon ritkán, így nem foglalkoztam velük. Az utóbbi 1-másfél hónapban azonban egyre hangosabbak, és gyakoribbak lettek, már lassan nem hagynak élni. Befordultam, és kezdek kicsit introvertált lenni. A hangok azt mondják, hogy "nem vagy elég jó senkinek", "inkább öld meg magad", "nincs értelme folytatnod", "hiába sminkeled magad, rajtad már az se segít", "egyedül vagy" stb, és azt sem hagyják, hogy egyek. Nagyon hangosak, és nem tudom kikapcsolni őket. Kaptam időpontot egy pszichiáterhez, de mégis mi lehet ez?

17/L

2014. márc. 5. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, valamiféle pszichózis, súlyos depresszió vagy akár skizofrénia vagy más dolog miatt. A pszichiáter jó ötlet volt, segíteni fog.
2014. márc. 5. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Hmm.. jó kérdés..lehet hogy.. á, inkább nem találgatok, úgyse tudom mi ez. De lehet az is, hogy a saját negatív dolgaid, eléggé felerősödve.

volt egy ilyen vicc (nem rád értem): Teljesen normális vagyok, a hangok is megmondták :)

2014. márc. 5. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, valamiféle pszichózis, súlyos depresszió vagy akár skizofrénia vagy más dolog miatt. A pszichiáter jó ötlet volt, segíteni fog.
2014. márc. 5. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocs a dupláért
2014. márc. 5. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy lehet szimpla démon is.. Lucifer küld alattomos szolgáidat e népre! Épülj be, irányíts, alkoss. Isten áldotta testünket fürkészd ki. Mindenesetre kezdhetsz gyónni, de mit sem segít. Urunk áldozatot kíván!! Ebben semmi nem fogja megakadályozni s nem is tudja. Imába borulok tégy igazságot és állj bosszút azokon akik elpusztításomra törekednek!!! Ave Satan
2014. márc. 5. 23:09
 6/7 anonick válasza:

Voice to skull!!!!

Hozzàm is "beszélnek" de àltalàban ismétlődő üzeneteket küldenek.

De hülye vagy....meg ne azt vàlaszd...és megràngatjàk a vàllamban az izmot....meg ilyenek. Amikor kiborultam, mert azt hittem skizó vagyok...akkor megmondtàk :mikrohullàm. Fogalmam sem volt mi köze van a hangokhoz....azóta kiderült.

Hogy vkiknek van erre pénze.....én biztos nem cseszegetném magamat....nagyobb halat vàlasztanék...

Ja amúgy,ne vàlaszollj nekik...ha teheted..mert utànna akkor 24 óràban idióta- gondolom vmi ai szerű szoftver- re kötnek és jàtszàk az üzeneteket, meg beszélnek.

Technológia amit mutatnak màr rég nem a legújabb. Van rà patent - a kabàtról- úgy értem szabadalom 1974- ből. ( google- patent for microwave voice to skull technology). A wifi meg bluetooth koràban meg nem kell kàbelekben gondolkodni....na meg ugye a ràdió.

Szóval remélem veled mégsem ezt csinàljàk....

2014. júl. 17. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Jézusom előző.

Sejtem, hogy nem fog hozzád eljutni az üzenetem, vagyis nem fogod komolyan venni, de fordulj orvoshoz, mert TE tényleg frankón skizofrén vagy.

2014. júl. 17. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!