Éjszaka lefekvésnél amikor már félálomban vagyok, hangokat hallok. Mi lehet az oka ennek?
Amikor félálomba merülök én is hallok hangokat, de csak azért, mert már álmodom, olyankor emlékszek is az álmomra, hogy miért, honnan hallottam azt a zenét, vagy hangot vagy bármi zajt. Én innen szoktam tudni, hogy nemsoká elalszok, hogy jönnek az álomképek, meg az álombéli zajok, de még percenként általában feleszmélek, aztán csak elnyom az álom.
Szerintem nem kellene ebbe sokat beleképzelned.
en is tisztan hallom. valoszinuleg az volt az elso alkalom amikor tudatosult benned a dolog.
ha ennyire aggodsz, kerdezz meg inkabb egy pszihologust, de szerintem ugyanezt fogja mondani.
"A kérdező kommentje:
De akkor én 2008-ig miért nem tapasztaltam egyszer sem ezt a jelenséget?"
Mert épp akkor történt valami az agyadban. Ez egy pillanat műve. Egy hajszálér kiszakad, egy idegrost hozzáér egy másikhoz, és áthall. Én a fülcsengéssel voltam hasonlóan. Egyik nap még semmi, aztán elkezdődött. Jártam a fülészeteket, a kórházakat, de a mai napig megvan. Ugyanaz a hang, változó intenzitással. Már kifigyeltem, az időjárásváltozással összefüggően működik.
Nekem ilyen tavaly volt, 23 evesen. Egy gyarban dolgozok, marogepen (nagyon hangos gep), rettento sok presgeppel egy uzemcsarnokban.
Januarban depresszioba estem, es egyszeruen amikor hunytam le a szemem, a presgepeket kezdtem hallani. Nem aludtam kb egy honapon keresztul. Oke, a buszon elszunditottam, meg hasonlok, de nyugodtan nem tudtam aludni.
Nekem gyogynovenykura segitett, magneziummal, cinkkel es B6-vitaminnal, meg persze egy jo hosszat beszelgettem egy regi ismerosommel, akivel ujra talalkoztunk, 2-3 ev utan.
A depresszio nalad lehet, hogy csak igy nyilvanul meg, mas tunete nincs. Eleg gyakori a dolog, en is kesobb tudtam meg, hogy a depressziosok nagyresze csak hasonlokat eszlel magan, de nem koti ossze a depresszioval.
Lehet, ilyen van veled is. Mennyire stresszes az eleted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!