Manapság menő mentális betegnek lenni?
Tele van az internet idióta oldalakkal, miszerint a különböző mentális betegséggel küzdők ilyen meg olyan angyalok, lefényképezzük ki hogy vágja a csuklóját, feltesszük internetre, rengeteg ember magát diagnosztizálja valamivel stb.
én értem, hogy jólesik az igazi mentális betegeknek a megértés, ha nyíltan beszélnek a problémájukról, de szerintem átestünk a ló túloldalára és a mai tinik már teljesen azt hiszik, hogy szeretetet kapnak azért, ha megvágják a kezüket, pedig szerintem jobb lenne az ami 10 évvel ezelőtt, hogy ha megvágod a csuklód, akkor önveszélyes vagy és zártosztály a legjobb hely. Máris nem lenne divat az ilyesmi, hanem az lenne ami valójában: egy teljesen helytelen dolog amit kezelni kell.
Láttam már olyat, akinek karcolás! (nem is vágás) van a csuklóján és szándékosan úgy teszi maga elé, hogy mindenki észrevegye.Más módja is van a figyelemfelkeltésnek, nem kellett volna egy ilyen mentális defektet szeretetigénylésre elterjeszteni.
Ez csak a csuklóvagdosás volt, aki lazán magára mondja, hogy olyan depressziós vagyok, vagy azt, hogy bipoláris vagyok, arra már nincsenek szavak, hogy mennyire felháborító.
Csoda, hogy valaki más is látja miről írtam, köszönöm az egyetértést.
Voltam egy pszihiátrián (csak 8 hetet), láttam beteg embereket, nem keveset, megismertem őket és van különbség köztük és a ma délutáni távolsági buszon beszélgetőkkel, miszerint valaki pontosan kiszámolta hány napja van mélyponton és depresszióban, mert egy srác megbántotta. Oke legyél szomorú, magánügy, nem kell ordibálni buszon, hogy mindenki hallja, de mi ez a komoly beszédstílus? Én meg tőlük "hányok", ahogy itt valaki fogalmazott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!