Tudnátok segíteni hogy mi lehet ez? Más is érzett már hasonlót?
Figyelt kérdés
Nagyon sokrétű a dolog. Leginkább úgy tudnám leírni hogy szétesstnek látom a világot. Régen, mikor kicsi voltam akkor úgy láttam hogy valami megfoghatatlan rendszerben működik az élet, mára az teljesen eltűnt csak a káosz maradt. 18 éves vagyok és sokszor idősebbnek érzem magam, nem fellengzésből csak így belsőleg,lelkileg. Aztán realizálom hogy még fiatal vagyok. Valahogy az idő érzékeléssel is hadilábon állok csak úgy süvít mellettem az idő én meg lemaradok az életről. Gyakran érzem magam idegenként a testemben és sokszor felteszem azt a kérdést ki vagyok én? Kezdek beleőrülni.2014. aug. 6. 18:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem még nem találtad meg önmagad.Keresd a helyed a világban.Beszélgess olyannal erről akiben teljesen megbízol.Rendeződni fog minden, ne aggódj. Ha végképp nem megy a dolog keress fel pszichológus szakembert, nincs abban semmi rossz, ha ilyen emberrel beszélgetsz. Nem vagy bolond vagy ilyesmi, csak még nem alakult ki hogy ki is vagy te valójában. De nagyon fontos, hogy ne kattogj ezen. Csinálj sok olyan dolgot amit szeretsz, sportolj, zenélj, írj verset, rajzolj.. teljesen mindegy, hogy mit csak szeresd.
Sok sikert kívánok az élethez! :) remélem tudtam segíteni valamicskét
2/4 A kérdező kommentje:
9gen, köszönöm :)
2014. aug. 6. 19:06
3/4 A kérdező kommentje:
*I bocsánat :D
2014. aug. 6. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!