Miért nem vesznek komolyan, ha van sejtésem arról, hogy mi lehet a gond, és kérem, hogy erre nagyobb figyelmet fordítva vizsgáljanak meg?
én is a vadaskertbe járok,és engem sem vesznek komolyan,ott nem igazán figyelnek egy betegre aki már régóta jár oda
engem szó szerint kitiltottak onnan,mert jo kapcsolatot ápoltam az ápolókkal,és mellesleg az anorexiámat sem vették komolyan(amit máshol megállapítottak,és oda csak egyszer vittek),csak azért mert nem vagyok korosan lefogyva,de olvastam ebben a témában mert én pszichológus akartam lenni nagyon sokáig,és le volt írva h nem csak az lehet anorexiás aki kórosan sovány...
szal most ott tartok h feladtam mindent és nem segít a vadaskert..és itthon küszködöm egyedül az anorexiával,ami köztudott h segítség nélkül nem lehet megoldani,megadod az msned szívesen beszélgetnék veled nagyon magamra ismertem benned:)
utolsó válaszoló vagyok:)
és am én is 17 éves vagyok:D
és maximálisan megtudlak érteni
"Ugyebár aki beteg, annak nincs betegségtudata. Akinek van, az nem beteg. "
Jézusom..már az első mondatod nagyon manipulatív....A manipuláció pedig elég sok személyiségzavarban benne van...pfff....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!