Mi lehet a baj? Velem van a gond?
Figyelt kérdés
Most voltam 9.-es, és nem hiányoznak az osztálytársaim... Az osztályból mindenki írogat egymásnak a falára fb-n, h "annyira hiányzol..." meg ilyeneket, és nekem egyszerűen nem hiányoznak!! Az általános sulimban állandóan cikiztek a külsőm miatt... itt középsuliban senkinek egy rossz szava nincs rám (főként a külsőmre!!!), és egyszerűen nem értem, hogy miért nem hiányoznak?! :/ Jó persze a mindennapi hülyülés, meg beszélgetések azok igen, de nem tudom... :S Lehet az az oka, hogy pótvizsgáznom kell két tárgyból?? Pedig nagyon bírom őket, mindenkivel elbeszélgetek, de igazán két emberkével kerültem közelebbi kapcsolatba... Egy fiúval és egy lánnyal... a lánynak minden bajomat elmondtam, erre rámászott a kiszemeltemre, aki tetszett (és emiatt többször összevesztem a csajjal), és azóta sem nagyon beszélünk... ezt kétszer is megismételte!!! A fiúval nagyon jóban voltunk, de év vége felé teljesen elhanyagolt, nem is nagyon beszélt velem (nem vagyunk/voltunk/leszünk egymásba esve!!!!) Nem tudom, hogy csak én fújom-e fel a dolgokat, és bennem van-e a hiba, vagy nem tudom.... :'( Légyszi segítsetek, mert nem tudom, hogy mit tegyek!!?? :'( Előre is köszi mindenkinek!!! :S (L)2011. júl. 7. 20:02
1/2 anonim válasza:
Az élet minden területére tanácsolom:Sose nézd a többieket!Ha nem láttad volna,hogy írogatnak egymásnak nem zavarna a dolog.Amúgy pedig engem is megkönnyebbüléssel töltene el,ha kikerülnék egy olyan osztályból,ahol nem éreztem olyan felhőtlenül magam.Remélhetőleg ők is felnőnek és már nem néznek rossz szemmel másokra.Az elmaradt haverokkal ne foglalkozz:jönnek őszintébb barátságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!