Gond van velem, igaz?
én is szoktam ilyet , szerintem menj el pszichológushoz (nem fog beküldeni diliházba ígérem :D)
valószínűleg relaxációs gyakorlatokat fog tanítani először , vagy felír valami enyhe nyugtatót (mondjuk azt csak pszichiáter, de ilyen TB támogatott helyen szokott lenni mindkettő)
Nem feltetlenul szukseges egy kulso segitseg, mivel felismerted azt, hogy ez nem normalis, nem egeszseges igy, amit teszel.
Tehat vasarolsz Nyugtato teakevereket, amit napi 2-er elfogyasztasz, s megtalnulsz relaxalni!
Megkell talalnod egy olyan technikat, ami megnyugtat! Nagyon fontos, hogy Neked megfeleljen szemely szerint ez a modszer, mivel csak igy fogsz tudni segiteni onmagadon.
Lehet setalni a szabadban, relax zenet hallgatni, vagy pedig meditalni, vagy imadkozni.
Ha tuzesebb termeszetu vagy, akkor talalj valami sportot pl. erobic, tanc, futas.
A gyogyito ero benned van! Talald meg a modjat ennek.
szerintem pedig el kéne menni mindenképp és nem feltétlenül tudják meg otthon
meg egyébként is , az a lényeg hogy jobban legyél , mi az hogy nem tolerálják :S áh de nem szeretem az ilyet
Ha a gyomrod fáj akkor elmész orvoshoz igaz? Ha pszichés problémád van, akkor az nem kezelendő?
Egy jó kis kiadós személyiségzavarral csupa öröm és móka az élet... Igaz, hogy meg lehetne gyógyítani, de minek az..a lényeg, hogy mit szólnak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!