Ez pszichés probléma nálam? Vagy mi a gond velem?
18 éves lány vagyok,most kerültem egyetemre,koliba.és az a gondom,hogy minden lefekvés előtt elmegyek wcre,de miután lefexem,kb 5 percre rá újra azt érzem hogy kell..kimegyek,alig pár csepp,szóval a semmiért megyek ki konkrétan..és ez minden helyen így van..bárhol is legyek..koli,barátnő,tábor..minden elalvás előtt,főleg most koliban.Régebben- 5-6 éve- pisiltem be éjszaka,ez hatna ki rám még mindig?Félek,hogy beégek a többiek előtt azzal hogy bepisilek..pedig nem tenném,tudom,hisz felébredek rá,ha kell.
Mit tegyek? Hogy szoktassam le magam erről,hogy kijárjak 3x is csak mert azt érzem,hogy kell,közben meg nem?Help me please!
Egy biztos: nem fogsz bepisilni ! A szervezeted jelezni fog, ha éjjel kell WC-re menned. ( én már álmodtam olyat, hogy WC-n ülök és pisilek...pár percen múlott, hogy be ne cseppenjen, de akkor rögtön felébredtem. )
Igen, lehet( nek ) pszichés oka( i ) is. Én a helyedben beszélnék először a szüleimmel, utána pedig egy pszichológussal - nincs abban semmi szégyen - amikor a szüleim elváltak, én is voltam (1 X, 2 X ) pszichológusnál, ami sokat segített.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!