Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mazochistán hogy tudok segíten...

Mazochistán hogy tudok segíteni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az a baj hogy csak úgy tudnék nek segíteni ha valamilyen érvekkel meggyőzném mert neten ismertem meg és több 100 kilóméterre lakik tőlem.

igazából lelki fájdalomra van kiéhezve meg aztmondta nekem hogy tudom e hogy a gyilkosság milyen nagy fájdalomforrás mertha pl megöli a házikedvencét az akkor fájni fog neki mert szerette. meg mondtam neki hogy ne akarjon több fájdalmat erre ő aztmondta hogy én ezt nemérthetem.

kérlek segítesetek

2014. júl. 13. 04:02
 1/5 anonim válasza:
Szakitsd meg vele a kapcsolatott!
2014. júl. 14. 00:09
 2/5 A kérdező kommentje:
az miért segítene? nem én vagyok az oka annak hogy ő mazochista.
2014. júl. 14. 00:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát éppen ez az, éppen ez a baj, amit mondott: te ezt nem értheted.

Nem fogod tudni megváltoztatni, de egy idő után a lelkedre fogod venni az ő hülyeségeit, amiket te tényleg nem érthetsz meg.

Ha kibírod, hogy ő élvezkedik a nagy lelki mittudoménmiben, gyilkolássza a szerencsétlen állatokat, és ilyen barátra vágysz, akkor oké, de szerintem is jobb, ha az ilyenek olyan társaságot keresnek, akik hozzá hasonlóan éreznek.

Mindig ezt a választ fogod kapni, hogy nem értheted, aztán majd egyszer úgyis eleged lesz belőle...

2014. júl. 15. 09:22
 4/5 A kérdező kommentje:
lehet hogy nem érthetem de ez nem egy emberi tulajdonság hanem egy betegség és segíteni akarok rajta mert félek ennek késöbb komoly következményei lesznek
2014. júl. 15. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor csak az marad, hogy elküldöd pszichológushoz. Bár nekem nincs ilyen ember az ismeretségi körömben, biztosan tud neki segíteni.
2014. júl. 15. 22:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!