Ha nincs pénzem és elmebeteg vagyok, akkor is jár a
pszichiátriai ellátás?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy pszichotikus vagyok a gyógyszerek ellenére, és lassan az utca vár. Vajon ha ott becsavarodom és elkezdek tudattalanul viselkedni, beszállítanak-e? Kötelesek összeszedni az árokpartról, ha éppen Jézusról ordibálok? Az oké, hogy kiszámlázzák, úgysem tudják behajtani majd. Csak tb és lakcím nélkül is kéne lennie valami gyűjtőnek, ahol ellehetek? Az a baj, hogy fullosan be vagyok, állva, mert másképp jönnek a hallucinációk, és nem tudok melózni. Így vagyok "kompenzált". De az utcán majd nem lesz gyógyszer, és ezért nagyon gyorsan meg fogok kattanni. Akkor én minden kontrollt elvesztek. Van, hogy pucérra vetkőzöm, van, hogy támadok. Van rólam asszem pár videó is. Amúgy idős anyával élek, aki 86 éves. Nincs más rokonunk. Sajnos nincs keresetem, mert csak általánosom van, plusz a kattanás. Bevonulhatok intézetbe? 49 f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!