Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem látok más megoldást csak...

Nem látok más megoldást csak az öngyilkosságot. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Egyszerűen màr évek óta semmi nem jön össze. Se suli, se munka, se párkapcsolat terén. A családi és anyagi helyzet is elég rossz. Tele vagyok szorongásokkal és félelmekkel. Nem tudok sehova beilleszkedni,folyton az az érzésem, hogy kinéznek, lenéznek. Pszichológust kerestem màr fel, nagyon rendes volt de mégis valahogy szorongtam és egy idő után nem mertem oda se visszamenni. Pszichiáterhez járok évek óta, de sok hasznát nem látom.

Nem látok semmi kiutat.

Valójában én csak kiegyensúlyozott és nyugodt életet szeretnék, de mindig csak kudarcok érnek és az évek során elfáradtam. Valamiert nem tudok örülni semminek és ha tehetném átaludnám a mindennapokat. Hajszolom a boldogságot, dr csak csalódások érnek.

Konkrétumokat azért nem írok, mert ismerőseim is járnak fel ide és nem szeretném, hogy rám ismerjenek, nem szeretném, hogy tudják, hogy egyre többet gondolkodom azon, hogy mégis hogyan vessek véget ennek az életnek nevezett büntetésnek.

25/N

2014. júl. 8. 23:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hogy ne csak a „sikertörténetet” írjam, a szorongási fő tünetem, amit nem írok le, nem szűnt meg, csak enyhült. Olyan szintre, hogy el tudom viselni. És a szorongás szerintem alkat kérdése. Egyszerűen érzékenyebb az agyunk huzalozása, mint az átlagé.
2014. júl. 15. 21:21
 22/22 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, nem reagáltál.

Egy újszövetségi példa a gondviselés tanítására:

Mát.

6,31 Ne aggodalmaskodjatok tehát, és ne mondjátok: Mit együnk? vagy: Mit igyunk? vagy: Mivel ruházkodjunk?

6,32 Mert mind ezeket a pogányok kérdezik. Mert jól tudja a ti mennyei Atyátok, hogy mind ezekre szükségetek van.

6,33 Hanem keressétek ELŐSZÖR Isten országát, és az ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.

6,34 Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja.

Jézus megszólította a szenvedőket:

Mát.

11,28 Jőjjetek én hozzám mindnyájan, a kik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.

11,29 Vegyétek föl magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy én szelid és alázatos szívű vagyok: és nyugalmat találtok a ti lelkeiteknek.

Csak akkor talál NYUGALMAT a lelkünk, ha megtanulunk szelídnek lenni, azaz Istenben bízni és a többi emberrel jóindulatúnak lenni.

2014. júl. 18. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!