Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt már olyan köztetek aki...

Volt már olyan köztetek aki kisérelt meg öngyilkosságot és komolyan is gondolta? Ha igen miért akarta megtenni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Hofi akasztotta föl magát komolytalanul. A nyakába ki is írta, hogy.....: "lengő teher alá ne állj".

Abban az adott pillanatban mindenki

komolyan gondolja, a

figyelemfelkeltés, segélykiáltás is abszolút komoly.

Amúgy a legnagyobb rizikófaktor a szociális nyomorúság és a gyógyíthatatlan betegség, ezekkel az okokkal szakember sem tud érdemben semmit sem kezdeni.

2014. jún. 1. 15:44
 2/5 anonim válasza:

Kétszer próbálkoztam. Mindkétszer komolyan gondoltam, másodszorra majdnem sikerült.

Kilátástalanság... az akkori életemnél a halál is jobb választásnak tűnt. Önelfogadási gondok is szerepet játszottak benne.

2014. jún. 1. 16:35
 3/5 Arnold901005 ***** válasza:
Én. Először gyászomban próbáltam meg. A második kísérletet az előzte meg, hogy minden összejött, rossz emlékek is jöttek megállás nélkül, újabb haláleset, gyógyíthatatlan betegséget találtak nálam, stb. Sok volt már ez így.
2014. jún. 4. 00:55
 4/5 anonim válasza:
Én nemrég komolyan gondoltam. Pontosan 2014. március 24.-én reggel 9kor. 2 éve munkanélküli voltam, ráment a párkapcsolatom, a már menyasszonyom megalázó módon szakított velem, mellé jött az anyagi bizonytalanság, és hogy minden állásinterjú visszautasítással végződött. De mikor már elővettem a vodkát és egy levél altatót: megszólalt a telefonom, és az az ember hívott, aki most a főnököm. Azaz felvettek, és élvezem a munkám nagyon. De a lány borzasztóan hiányzik, augusztusban lett _volna_ a lagzi. Azóta el se érem. 28/F
2014. jún. 5. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:

"...és egy levél altató" - nos ez nem teszi komollyá.

Az altatók LD 50 értéke szerint több, mint 1000 szemnél is 50% a túlélés. - Nem violens módszer.

2014. jún. 5. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!