Ez pánikroham? Hogyan kezelhető?
Szülés után a kórházból hazaérve majdnem elájultam, legyengültem, hánytam, enni nem tudtam, hidegrázásom volt és elzsibbadt az állkapcsom és erős fájdalmat éreztem a mellkasomban. Nagyon megijedtem, halálfélelmem volt. Egyből kórházba mentem, ahol megvizsgálták a szívem, pulzus vérnyomás minden rendben volt, azt mondták egyek igyak pihenjek, ez szülés utáni gyengeség. Pár napig tartott ez az állapot. Utána egy héttel megint előjött, tejláznak tudtam be.
Aztán 3héten, ujra rám jött, majd 2 nap alatt elmult, ma is reggel. Nagyon rossz érzés... És észrevettem h ha a babam sír akkor előjön a tünet egy gyengébb változata. amugy hihetetlen keveset sír, csak eszik s alszik szinte :)
Ma olvasgattam kicsit neten h mégis mitől lehet, és egyből szorongást, pánikbetegséget dobott ki. Sosem voltak ilyen problémáim, csak kamaszkorban volt pár dührohamom, pl asztalt feldöntöttem meg ilyenek.
Szülés után pedig történt egy olyan h összeesett a keringésem, férjem kiküldték a szobából és egy csomó orvos futott be és körbeálltak, én meg ájuldoztam a vérnyomáseséstől. Abban a pillanatban biztos voltam benne h meghalok. Lehet h ennek a nyomán most ezek az itthoni tünetek pánikrohamok? S ha igen, mivel orvosolható? (persze semmiképpen nem gyógyszeres kezelésre gondolok)
köszi annak aki végig olvasta :P
Jajjhs s 8-as, a férjem mindig mondja h túl sokat gondolkozok, ne gondolkozzak annyit, ne idegeskedjek, ne féljek, Nem tudja felfogni h én nem azért -gondolkozok annyit, idegeskedek, félek- mert ezt akarom csinálni. Pl a jogsim megvan, de nem merek a kormány mögé ülni s sokszor haragszik ezért, mert egyszerűen nem érti meg a félelmeimet, "kicsi butának" tart.
Van ötleted h lehetne megértetni vel h a félelmeim valósak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!