Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Panikrohamom volt a nyilt utcan?

Panikrohamom volt a nyilt utcan?

Figyelt kérdés
hello,a tegnap volt egy panikrohamom a nyilt utcan,egesz nap olyan feszult voltam,szemorvoshoz kellett volna menjek,de egesz uton az jart a fejemben hogy mi lesz ha ott roszul leszek,es csak elmentunk,de nem mentem be,igy mikor visszafordultunk elovett egy hirtelen gyengeseg,melegsegerzes,olyan volt mintha osszeakarnek rogyni,nem ereztem a labam,ugy elgyengultek.De a paromba kapaszkodtam es mentem tovabb,neki semmit sem mondtam,majd egyszer csak elkezdett esni az eso,es mondta h menjek vissza az autohoz,nah amikor a nyilt utcan egyedul maradtam akor jott ki igazan,alaig lattam,szedultem,mint aki nem volt maganal,olyan rosszul lettem,mondom kesz vege en itt osszeesek es meghalok,es akkor vegig futott az agyamon,hogy nemar itt mindenki elott,es elkezdtem minden erommel az autohoz futni,nagy nehezen beultem,majd 5percen belul jobban is lettem,parom eszre sem vett semmit sem az egeszbol. 20eves lany vagyok,18eves koromban jott ez elo,egy rosszullet utan,es mar 1 ideje jol is voltam,naggyabol,de a hazbol nem merek kimenni,nyugtatokat nem szedek,nem jarok orvoshoz.Annyira szep eletem lenne,a parom szeret,es megbecsul,a szuleim is,a testverem is,most bejott 1 kulfoldi munka,juniusban indulunk,lehet h attol felek ennyire,de ez nem normalis....ez nem elet amiben en vagyok....melozni nem megyek mert felek a rosszulletektol,honapok ota meg az uzletbe sem mentem le....ugy elek mint 1 remete....mit tanacsoltok...mit tegyek....??? pszichologusra nincs penzem.Mar vegig futott az agyamon az is h lehet h nem is panikroham volt...de akkor mi? felek h megorulok,tenyleg olyan hujen gondolkodok! ez egy kin az egesz,egy szenvedes!

2014. ápr. 12. 08:33
 1/9 anonim válasza:
Nem lehet irni
2014. ápr. 12. 11:11
 2/9 anonim válasza:
Irj emailt balumaci1@gmail.com
2014. ápr. 12. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A megoldás jóga.

Nekem az segített.

2014. ápr. 12. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
ez bizony panikroham, menj el haziorvosodhoz, TB keretein belul el kell hogy lassanak. ha az orvosod nem kuld tovabb, keress masik orvost akitol kapsz beutalot. ez kulonben nem pszichologiai, inkabb pszichiatriai problema.
2014. ápr. 12. 16:18
 5/9 A kérdező kommentje:
voltam en regebben mar,es akkor is az volt h panikrohamom van,csak most kezdte fel utni a fejet ujbol...de legyozom...harcolok ellene,es en fogok gyozni...amugy most szedtem be vitaminokat,rendszeresen eszem,cukor feherliszt mersekelve,tornazom....szoval egeszsegesen elek,se cigi,se kave,se energiaital,se uditok....szoval szerintem a vitaminjaim eleg jol megvannak,nincs kalcium vagy magnezium leeses.koszonom a valaszokat!
2014. ápr. 12. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
azt kellene kideríteni, hogy mitől van...
2014. ápr. 15. 16:41
 7/9 A kérdező kommentje:
mostanaban par honapja semerre sem megyek,meg a boltig sem,egesz nap itthol vagyok...max hetvegen megyek el a parommal a kozeli varosba,es ott is csak a kocsiban ulok,nem merek kiszallni mert felek h rohamom lesz. :/ 2honap mulva megyunk ki kulfoldre dolgozni,es ezen eleg sokat izgulok,hogy mi lesz ott velem...nem a munkatol felek,hanem a rosszulletektol...de tudom hogy ez a munka nagyon kell nekem,hogy kilabaljak a nincstelensegbol,autot akarok venni,szoval ez a munka kell! de felek tolle....mi lesz ha ott kint rosszul leszek,ha meghalok...ilyen gondolatok cikaznak a fejemben....amugy nekem regen volt 1 kalcium leesesem,es azota vagyok panikos...akkor tenyleg azt hittem h meghalok,de a kalciumleesesnek nallam voltak tunetei,elotte....fajt a szivem honapokon at,de ugyet sem vetettem ra,akkor non-stop ideges voltam,mint 1 idegbeteg.szoval en nem hiszem h most az lett volna,kalciumleeses...mindennap eszek natur joghurtot,akkor estenkent iszom a tibeti gombat...magolok mindennap h legyen meg a magnezium is....akkor amint idom engedi napozok...mit kene meg tegyek? vitaminokat szedek....
2014. ápr. 15. 18:56
 8/9 A kérdező kommentje:
kezdek arra gyanakodni hogy ez IR,es leesik ilyenkor a cukrom....ha nem eszek rendesen kezd elojonni,es akkor is akkor jott elo ,mikor tobb ideig maradtunk a varosban mint ameddig terveztuk es mar akkor reg ennem kellett volna,es szerintem azert volt....tobben irtak h azt hittek h panikosok,mire kiderult h inzulinrezisztenciajuk van,es ha nem ugyelnek a taplalkozasra leesik pillanatok alatt a cukruk,es ilyen tuneteket produkalnak.
2014. ápr. 17. 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Mintha csak én írtam volna, nagyon félek mindentől, már a lakásból sem merek kimenni. Már a gondolatára előjönnek a pánikos tüneteim, felmegy a pulzusom az egekbe. Én is gondolkodom már az IR-en is, mert általában jobban leszek, ha eszek. Viszont már kétszer vitt el mentő ilyen miatt, és mindig jó volt a cukrom, illetőleg szerintem csak eltereli a gondolatokat, leköt a kajálás. Nem mindig. Látom, hogy már lassan egy éves a kérdés. Sikerült kilábalnod belőle?
2015. febr. 27. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!