Panikrohamom volt ejszaka?
Napok ota minden etkezes utan hanyingerem van szerintem pszichesen..mert panikbeteg vagyok, szorongok stb...
Ejszaka arra keltem, hogy forgolodok, hanyingerem es melegem van. De mar ehes is voltam. Lehetett panikroham?
Kedves kérdező!
Étkezések utáni hányinger a gyomorideg miatt van, amit a stressz okoz valószínűleg. Egyél kevesebbet és többször. Talán az egy kicsit segít. (Esetleg magnéziumot igyál napi 1-szer)
Az éjszakai forgolódás, melegségérzet (azaz izzadás, hőhullámok...stb.) is a pszichés betegségek mellé szokott járni sajnos. Általában rémálmok okozzák, amikre javarészt nem is emlékszel. Éjjeli, azaz alvás közbeni pánikroham nem valószínű, de azért előfordulhat.
Ilyenkor mellkasi fájdalmat, gyomorgörcsöt, szapora pulzust, zsibbadást, ájulásérzetet éreznél. Szó szerint a tünetre kelnél fel.
Ne feledd, a pánikbetegség kezelhető!
Természetesen nem kell csodára számítani, nem 3 alkalmas, mint egy torokfájás, hanem hosszú hónapok, esetleg évek munkája, ahol szépen lassan jössz rendbe. Ehhez szükséges a pszichiátriai//pszichológiai kezelés(ek) illetve a gyógyszeres kezelés is, de nagyon sok rajtad múlik.
Nem jó sokáig húzni, és nem kell félni ;)
Én is pánikbeteg vagyok, kb 3 éve volt a legrosszabb. Azóta már remekül vagyok.
A tünetek miatt pedig szerintem fordulj orvoshoz.
Bármi egyéb kérdés, csak írj privátban.
- The Blueskin -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!