Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van közetetek olyan, akinek...

Van közetetek olyan, akinek eléggé nincs szociális élete?

Figyelt kérdés
Hogyan élitek meg ezt, és mit tesztek érte, hogy legyen?
2009. dec. 20. 15:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Nincs is senkim.
2009. dec. 21. 20:58
 12/29 anonim ***** válasza:
Hát nekem se nagyon van...És nagyon nem jól élem meg, örökös szenvedést okoz, ha véletlenül rátévedek egy két társasági életet élő ismerősöm oldalára iwiwen, depis hangulatba kerülök :S meg az egész életem kitölti, hogy őrlődök magamban, hogy nem járok bulizni, hogy nincsenek barátaim, csak egyetlen.
2009. dec. 21. 23:16
 13/29 anonim ***** válasza:
Van. Láthatod abból is, amilyen bőbeszédű vagyok:S
2009. dec. 22. 00:02
 14/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem is kell sok barát..nekem sincs..csak kevés, de az "igazi" akinél "jó fejnek" kel lenni, mert másképp sz@r vagy, azt felejtsd el! Azzal barátkozz, akinél nem kell "viselkedni" akivel önmagad lehetsz. Találj ürügyet az ismerkedésre--- legyél őszinte és menni fog...
2009. dec. 22. 14:07
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kell őszintének lenni, hogy kell önmagamat adni stressz nélkül. Nem tudok ilyeneket.
2009. dec. 25. 16:24
 16/29 A kérdező kommentje:
Valószínüleg nem sikerült megtanulnom az alap emberi "hogyan adjuk önmagunkat és beszéljünk stressz nélkül"-féle kommunikációt, ingerszegény környezetnek köszönhetően. Én szeretnék csak úgy lazán beszélgetni emberekkel, a barátaimmal, de velük se tudok, csak kevéssel. És ez nem az ő hibájuk, mert mind jó emberek, és egyáltalán nem tartanak sz@rnak. Csak nekem nem megy. Nekik lehet, hogy fel sem tűnik hogy valami nem oké, de bennem ott van az a programoknál, hogy legyen már vége. Nincs az, hogy na érezzük jól magunkat. Régebben nem voltam ilyen. A giminek sikerült elcseszni. Hurrá. Az élet királyság...
2009. dec. 29. 00:28
 17/29 anonim ***** válasza:
Nekem sincs.Nem tudok idegenekkel ismerkedni,én is gyűlölöm,h folyton be akarom bizonyítani,hogy jófej vagyok,vicces,és egyben értelmes,meg stb,és nem pedig egy unalmas sz@r,akivel nem lehet beszélgetni.Márpedig velem nem nagyon lehet beszélgetni :( És ez tényleg nem a többi ember hibája,hanem az enyém :( Nekem 1db barátnőm van,akivel tudok beszélgetni.A többi leginkább csak haver.Egyébként számomra a beszéd maga,vagy a személyes kontaktus,vagy mi is gátló lehet,mert itt,vagy akár chaten,msn-en tudok beszélni (na jó beszélGETni nem biztos,hogy tudok,legalábbis nem mindenkivel).Amúgy én már ilyennek is a születtem,az egyes oktatási intézmények pedig egyre rontják a helyzetemet.Remélem,hogy a következő egyetem,amire átiratkozok,jobb lesz,és megtalálom a helyem.
2009. dec. 29. 01:49
 18/29 A kérdező kommentje:

01:49-es!

Azt nem hinném, hogy alapból ilyennek születtél. Az ember alapvetően társas lény. A körülmények tettek ilyenné. Ahogyan engem is. Kit előbb, kit később. Amúgy én tudok szórakoztató lenne, sőt, akiknél megnyílok, a többi embernek meg elesőre unalmasnak is tűnhetek. hm vagyis nem is tudom mit gondolhatnak rólam, de amilyen szerencsétlenül viselkedek néha (szerintem), én is szánalmasnak tartanám magam, külső szemlélőként.

2009. dec. 29. 02:04
 19/29 anonim ***** válasza:
ja,a barátnőm.rajtunk kívül nincsenek barátai,elég durva
2009. dec. 29. 11:43
 20/29 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok, nincs egy igazi barátom se, párom sincs. én nem utálom az embereket, csak nehezen alakítok ki kapcsolatot velük, akit viszont igazán megszeretek, az tuti, h másképp gondolja a vele kialakított kapcsolatot (úgy értem, én jobban szeretem őt, mint ő engem, nemcsak szerelemnél van így, hanem barátságnál is).

ja, és legtöbbször csak kihasználnak, megaláznak, látják rajtam, h gyenge és érzékeny vagyok.

önbizalmam azért van és alapjában véve vidám a természetem, hülyeségben partner vagyok és általában pozitívan állok hozzá a dolgokhoz, csak azt nem értem akkor mi a probléma. lehet, h egyszerűen csak a nem megfelelő emberekkel vagyok körülvéve.

szerintem köztetek is van ilyen, akinek nincs szerencséje a környezetével, különben más lenne...

2009. dec. 29. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!