Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van közetetek olyan, akinek...

Van közetetek olyan, akinek eléggé nincs szociális élete?

Figyelt kérdés
Hogyan élitek meg ezt, és mit tesztek érte, hogy legyen?
2009. dec. 20. 15:24
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

én lassan két teljes éve nem járok sehova, leszámítva egy-két havonta egy állásinterjút. se bulizni, se ismerősökhöz, de még boltba se.

semmit se tudok tenni érte, hogy legyen, amíg nem jön össze valami munka. :)

2009. dec. 20. 15:29
 2/29 anonim ***** válasza:
Én is itt vagyok... :S
2009. dec. 20. 15:30
 3/29 anonim ***** válasza:

nekem sincsen. van ugyan barátom, de a szociális élet kimerül abban h 2en néha elmegyünk moziba, vagy beülünk vhova enni-inni. és néha kirándulunk.

kevés barátom van, talán 1-2, de velük csak nagyon néha találkozom, meginni egy kapucsinót pl.

nekem így jó.

2009. dec. 20. 16:05
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Ehh. Nincs senkim, ha megyek valahova, akkor is egyedül. Nem tudok ellene semmit tenni, ezt nem nekem találták ki...
2009. dec. 20. 18:17
 5/29 anonim ***** válasza:
5 napot nem dolgoztam ezen a héten, ezalatt csak addig mozdultam ki, amíg bevásároltam. Ezen kívül itthon csücsültem a macskámmal, és még telefonon sem volt kedvem cseverészni az ismerősökkel.
2009. dec. 20. 19:12
 6/29 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem, hogy mért nem jön össze nekünk, mikor az ember alapvetően társasági lény, tehát szükségünk lenne rá, csak nem megy. Vagy lehet h igazából nem is akarjuk? Azt nem hiszem.
2009. dec. 20. 19:13
 7/29 A kérdező kommentje:
jó mondjuk ha lenne párkapcsolatom, lehet h engem se zavarna annyira.
2009. dec. 20. 19:17
 8/29 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten nincs szűkségem társaságra... Van ugyan max 3 ember akikkel elvagyok, és néha néha el tudnak magukkal rángatni ilyen helyekre. De ez elég gyér... Utálok emberek közt lenni. :/
2009. dec. 20. 19:44
 9/29 anonim ***** válasza:
18:17-es vagyok. Én sem értem ezt. Igazából, ha nincs senki körülöttem, akkor folyamatosan azon sírdogálok, hogy nincsenek barátaim meg minden, amikor meg ott lenne az alkalom, hogy na valakivel el tudnék legalább menni valahova, vagy egyáltalán csak beszélgetni, akkor meg utálom az embereket, és nem akarom magamhoz közel engedni magamhoz őket, szóval utána meg ezen sírok... Nem tudom mi a probléma...
2009. dec. 20. 22:10
 10/29 A kérdező kommentje:

18:17-es!

Hát nekem is ilyesmi van, de nagyjából értem mi az oka, ha jobban belegondolok. Az új emberekkel, meg még az olyan barátaimmal is akiket nem ismerek igazán minden találkozó stresszes tud lenni, egyszerűen nem tudom, hogy viselkedjek, milyen legyek, ezért talán minden programot kihívásnak élek meg, ahol bizonyítani kell, hogy jófej vagyok, és nem pedig sz@r :) És közben lehetséges, hogy elfelejtem magam jólérezni. Mondjuk önbizalomhiányom is van, azt is tudom...

2009. dec. 20. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!