Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kéne tennem? Depresziós...

Mit kéne tennem? Depresziós vagyok?

Figyelt kérdés
Már hetek óta egyfolytában szomorú vagyok. Kezdetben csak otthon, de már az iskolában is. Igyekszem úgy csinálni mintha minden rendben lenne, de olyan érzés mintha szét lenék törve. Vagy nagyon levert vagyok vagy sírok, de azt mindig egyedül, úgy, hogy biztos senki se vegye észre. Annyira magányosnak érzem magam, de semmi esetre se akarom, hogy idejöjjenek hozzám. Nem szeretem a társaságot és valamiért a családomét végképp nem. Pedig régen egyfolytában csak vigyorogtam és mindig mosolygós voltam. A téli szünetet is végig bőgtem, szó szerint ki se mozdultam a szobámból. Akkor anya elkezdte mondogatni, hogy depresziós lettem vagy mi bajom van azóta mintha még inkább elhúzódtam volna. Gyakran gondolok arra, hogy jobb lenne meghalnom. 12/L

2014. ápr. 1. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
keressetek fel anyukaddal egy szakembert, vagy vannak baratnoid? ok is segithetnenek!!!
2014. ápr. 1. 20:53
 2/4 A kérdező kommentje:
vannak, és egyikükkel szoktunk lelkizni, de általában hallgathatom az éppen aktuális szerelmi életét. én meg eről nehezen beszélek és ha próbálkozom valahogy lerázza
2014. ápr. 1. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor keressetek fel egy szakembert, nincs abban szegyelnivalo, ugyse tudja meg senki!!! fiatal vagy meg a depihez :)
2014. ápr. 1. 21:01
 4/4 anonim válasza:

velem ugyanez van. de nekem a szuleim nem tudnak rola.

14/L

ha gondolod irhatsz, szivesen beszelgetek veled.:)

2014. ápr. 2. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!