Egyre többet fut át az agyamon az öngyilkosság gondolata, mert az életem elég szar, Egészség terén, iskola terén család téren is, nem látom a kiutat, és úgy érzem, hogy fel kéne adnom, mert ennek az egésznek így nincs értelme, jobb nem lesz csak rosszabb.
17/f
2014. jan. 21. 11:27
1/9 anonim válasza:
hello 15/l vagyok! semmi féle képpen ne ezen járjon az agyad! gondolkozz pozitivan, csak előre nézz és probáld rendbe hozni azokat a dolgokat amik nem mennem most jol! Nem tudom milyen egészségügyi problémád van de biztos megoldható! igazán nem irtál le semmit részletes szoval ennél többet nem tudok mondani! Csak ne ezen gondolkodj!
2014. jan. 21. 11:34
2/9 anonim válasza:
Ezen már sokat gondolkoztam. Na nem az öngyilkosságon hanem azon hogy mi lenne ha az életem kilátástalanul szar lenne. Én arra jutottam hogy a megoldás qurva egyszerű: éld úgy hogy a világon semmivel se törődj, ne érdekeljen semmi csinákd ami jól esik ne törődj másokkal vagy a következményekkel. Én ezt tenném ha a te helyzetedben lennék
2014. jan. 21. 11:37
3/9 anonim válasza:
Csernus doki üsd be a keresődbe
2014. jan. 21. 11:38
4/9 anonim válasza:
El tudsz menni ingyen pszichológushoz! Elmész a körzeti dokidhoz, szólsz Neki, hogy négyszemközt akarsz beszélni, aztán megmondod Neki, hogy szeretnél valakivel ELbeszélgetni! Erre Ő beutal egy SZTK-s pszichológushoz, aki hidd el segít!!!
Gyengébb megoldás, a neten rá tudsz keresni ingyenesen hívható lelki segítő egyesületekre, stb., ...
2014. jan. 21. 11:39
5/9 anonim válasza:
Akkor gondolj azokra, akik hiányolnának. Nem vagy már kisgyerek. És ne legyél ilyen önző. Egyébként egy jó atyai füles, észhez térítene.
2014. jan. 21. 11:54
6/9 anonim válasza:
Várjál még egy kicsit, úgy 60-70 évet, na majd akkor lesz aktuális a kérdésed.
2014. jan. 21. 11:55
7/9 anonim válasza:
Nehogy kinyírd már magad!
Légy erős!
Fiatal vagy még.
2014. jan. 21. 11:56
8/9 tevetke válasza:
Teljes mértékben egyetértek a 4. válaszolóval! Mindenképp kérd szakember segítségét, még ha szkeptikus is vagy! Hidd el nekem már egyetlen beszélgetés is képes pozitívabban láttatni a dolgokat. Jártam már pszichiáternél, tudnom miről beszélek. Ha gondolod írhatsz privátot, igaz holnap vizsgázok és tanulnom kell, de egy-egy üzenet belefér, szívesen segítek.
25N
2014. jan. 21. 12:42
9/9 anonim válasza:
Keresd fel a kék-vonalat. Az oldalukon leírnak mindent, írd be a googleba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!