Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kéne tennem, hol tudnék...

Mit kéne tennem, hol tudnék segítséget kérni?

Figyelt kérdés

Egyre többet fut át az agyamon az öngyilkosság gondolata, mert az életem elég szar, Egészség terén, iskola terén család téren is, nem látom a kiutat, és úgy érzem, hogy fel kéne adnom, mert ennek az egésznek így nincs értelme, jobb nem lesz csak rosszabb.

18/f

2014. jan. 11. 21:34
 1/7 Play the game válasza:
Szerintem menj el pszichológushoz. Fel a fejjel. :) SOHA nem szabad feladni. :)
2014. jan. 11. 21:36
 2/7 anonim válasza:
Megértelek, mindenkinek van egy ilyen időszaka. Tűzz ki egy célt:)
 3/7 anonim ***** válasza:
En is igy vagyok 27/f :( Ne add fel...En is küzdök meg
 4/7 anonim ***** válasza:

Emberi törvény:

kibírni mindent,

s menni, menni

mindig tovább,

még akkor is, ha

nem élnek már

Benned: remények és csodák.

(Hemingway)

2014. jan. 11. 21:40
 5/7 anonim válasza:
Hozzáállás kérdése. Hidd el hogy lesz jobb is, ne add fel. Akkor szépen lassan elkezdenek változni a dolgok jó irányba, csak vedd észre.
2014. jan. 11. 21:40
 6/7 anonim válasza:
Az öngyilkosság egyenlő a gyávasággal! Te gyáva akarsz lenni? Na ugye hogy nem..akkor itt az idő hogy felkellj a padlóról és ne a rossz dolgokat sorolgassd magadnak,hanem azt hogy jobb is lehet! Igen,jól olvastad JOBB is lehet..nehéz elhinni de ha kitartasz és nem gyávák módjára feladod akkor a rossz dolgok is jobbra fordulhatnak! ;)
2014. jan. 11. 23:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell feladni, én is tanácstalan vagyok jelenleg, de nem nagyon érdekel, az idő sok mindent megold. Megoldja ezt is.
2014. jan. 13. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!