Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gondoltatok már öngyilkosságra?

Gondoltatok már öngyilkosságra?

Figyelt kérdés

Most nem amiatt, mert meghalt a kutyátok vagy elhagyott a pasitok/csajotok... hanem komoly gondok miatt, depresszió miatt, amikor már úgy éreztétek nincs mit veszítenetek.

Csak hozzáteszem, én voltam olyan mélyen, meg is tettem, de valahogy túléltem. Es persze remélem sok túlélő van itt, aki kimondhatja, boldog, mert életben van. :)

2014. márc. 20. 00:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Depresszió,szorongás,szociális fóbia,kényszergondolatok,hipichondria,kezdődő személyiségzavar.

Igen,már gondoltam az öngyilkosságra.

2014. márc. 21. 05:27
 12/17 anonim válasza:
40%
15 évesen sokat gondoltam rá. Nekem a sport segített kijönni.
2014. márc. 21. 10:59
 13/17 anonim válasza:
37%
Öngyilkosság nem gyáva dolog! Nekik van bátorságuk eldobni az életet és elengedni a reményt, hogy később sorsuk jobb lehet.
2014. márc. 21. 11:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Én az akarok lenni csak nem tudom hogyan.
2014. márc. 22. 12:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom mennyire tudsz rola beszelni de hogy elted tul az ongyilkossagi kiserletet?

Ha nem akarsz rola beszelni, nem kell,megertem.

Az elottem irok kozul valakivel egyet ertek valakivel nem.

Az onygilkossag megtetele nem egy bator dolog de vannak tragikus emberi sorsok amikor sajnos ertheto.

Nagyon fontos hogy rengeteg (tenyleg rengeteg)ember gondolt mar az ongyilkossagra de nagyon-nagyon keves tette is meg.Ennek az okat leirtak elottem.Az oli meg magat aki tenyleg megakar halni.A tobbiek akik gondolnak ra vagy "probalkoznak" vele, elni akarnak csak nem tudjak hogyan es igy kernek segitseget.Te itt vagy.Elsz!es segtseget kersz.Tehat a legfontosabb az elni akaras duborog benned!

es ez a kulcsa az egesznek.Itt van az utolso mondatod ami remek mert tele van remennyel es az esellyel magad irant hogyha mas tul jutott ezen te is tul juthatsz.es igen Te is tuljutsz ezen!

Folytasd az eleted, tul leszel ezen is!:)

2014. márc. 22. 20:38
 16/17 valaki : ***** válasza:

Igen

Egyre többször,egyre harátozottabban.Szerintem az is lesz a vége,mondjuk nem tudom mire várok,de az lesz úgyis.

2014. márc. 25. 15:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Én más utat választottam nem leszek öngyilkos csak azért mert az iskolában terrorizáltak vagy mert facebook-on és egyébhelyeken sikertelenül megpróbáltak átverni engem nem leszek öngyilkos azért se mert apámal nem jövünk ki olyan jól mint régen inkább még vagy másfél két év és lelépek a saját utamat járom megbeszéltem már velük máűsfél két év múlva mindenképp elmegyek innen világot látni.

megölném magam de nem látom értelmét mert a sok rossz tapasztalat meg keményített és rávezetett a legfontosabbra soha de soha ne bízz meg egy ember-ben se!

2014. márc. 26. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!