Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jelent e valamit az ha ijedezek?

Jelent e valamit az ha ijedezek?

Figyelt kérdés
tudom nagyon hülyén hangzik, de naponta elöfordul föleg akkor mikor pihenek hogy valamilyen hangtol, (pl. kutya megrázza magát, vagy csöngetnek, stb ) megijedek és ez az ijedség fájdalommal jár. (mellkasom)
2009. dec. 12. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán félsz valamitől...Nem igazán tudom...Vagy nem vagy depis?Nekem olyan volt,hogy érzelmek hatására(pl:könyvek,szerelmes párok,síró,rohanó lány az utcán,akit épp dobott a barátja)fájt a mellkasom,és utolag rájöttem,hogy habár a szüleim foglalkoztak velem,depis voltam.
2009. dec. 12. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:
igen deprezios vagyok, attol lehet? olya rohadt idegesitő és persze nagyon rossz érzés mert sokszor elég fájdalmas
2009. dec. 12. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen,lehet attól.Nálunk a depi családi vonás,anyám is volt depis,és neki is ilyen fájdalom volt a mellkasában.Amikor nálam az volt,amit írtam,akkor nagyon magányos voltam.Lehet,hogy te is magányos vagy,ezért ijedsz meg mindentől.

1.voltam

2009. dec. 12. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Jelent.Mégpedig azt,hogy valamiért nem tiszta a lelkiismereted.Vagy pedig csak egyszerűen ilyen vagy.Majd elmúlik.^^
2009. dec. 13. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!