Ez milyen betegség? Beteg vagyok egyáltalán?
Pár hónapja kezdődött az egész nem is tudom, hogy hogyan is pontosan... De az a lényeg, hogy bolondnak érzem magam, mert szinte késztetést érzek ara, hogy nyílt agressziót létesítsek emberekkel. Teljesen mindegy, hogy kicsoda, néha úgy ingerem van megütni. Amúgy soha nem tettem ilyesmit. Mióta elkezdődött ez a dolog, egyfolytában mentális betegségekről olvasok, és (emiatt?) egyre inkább úgy érzem, hogy nem vagyok ura saját magamnak, és hogy egyszer elborul az agyam, és csinálok valami borzasztó dolgot.
Amúgy a külvilág teljesen normális embernek lát, csak az tud a problémámról, akinek beszéltem erről. Mindenki szerint magamban gerjesztem a dolgot, mert már más betegségeket is beképzeltem magamnak.
Amúgy pszichopata nem vagyok, mert soha nem tudnék kiterveltem bántani valakit, és szeretetre is képes vagyok nagyon is. Lelkileg amúgy baromira nem vagyok a topon, ha ez számít.
Rettenetes ez a félelem, hogy egyszer megbolondulok. A bolondok észre szokták magukon venni, hogy nem normálisak??
Huhh nem vagy könnyű eset...:-D
Akkor lehet én is azt javasolnám, hogy keress fel egy pszichológust/pszichiátert. Nekem is voltak lelki gondjaim, és nem szégyelltem felkeresni. Végül össz-vissz 3 alkalommal voltam.
Nem írtad, hány éves vagy? Már csak azért, mert orvosi beutaló nélkül azért elég húzós ára van egy-egy alkalomnak.
18 éves vagyok, és lány.
A pénz nem annyira lényeg, mindenképp magánhoz mennék.
De máskor is beképzeltem mindenféle betegséget (nem mentálisat), és rohangásztam orvoshoz, és mindig kiderült, hogy semmi nincs. Ha pszichiáterhez mennék, és kiderülne, hogy megint minden az én hülyeségem volt, akkor eléggé elszégyellném magam.:S
Hidd el egy mentális betegség más! Azzal nem fog a pszichiáter csak úgy elküldeni! Szerintem egy próbát megér! Keress ki a telefonkönyvből egyet, vagy ha tudsz anélkül is, akkor hívd fel, és egyeztess egy időpontot.
Kérj meg valakit, akiben bízol, hogy kísérjen el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!