Ez betegség? Ha igen akkor milyen?
Anyám állandóan aggodalmaskodik, mindig elmond többször is egyet egymás után, meg figyelmeztet, mintha nem tudnám magamtól. Pl.: hogy feküdjek lefele, mert holnap munka és kölni kell! Vagy: ne legyek fent sokáíg mert holnap kölni kell. Vagy ha fürdök sosem hagy békén, állandóan mond, vagy kérdez valamit PL: nem forró a víz? Vagy, nem kell semmi? Vagy, kendőt vittél? Vagy, gyere kifele, mert nem szárad meg a hajad! állandóan kopogtatja ott is az ajtón. (de ha kéne valami, akkor szólnék)
Komolyan ez már nap, mint napidegesítő. A tesómmal is ezt csinálja!
Ja igen, és ha megyek valahova kicsit messzebb, akkor állandóan azt mondja, hogy hívjam, ha ott vagyok, és ne legyek sokáig, és szokott ő is hívni, ha én nem hívom, és mondja hogy ne legyek sokáíg, és többször is szokott hívni, hogy mikor megyek már, meg hogy ne legyek sokáíg…
Anyád teljesen egészséges, bármilyen hihetetlennek tűnik neked. :)))
Sokkal egészségesebb viselkedés, mint agyoncsapkodni a gyereket, le se sz.ni, merre jár, és mi van vele.
Ha idegesít, hogy kopog, mondd meg neki, hogy nyugi, ha kell valami, szólni fogsz.
Nagy fiú/lány vagy, tudod, hogy reggel munka, órád beállítva, és ha nem, akkor te késel el.
Néha neked is "kell" hibázni, nem fog összedőlni a világ, ha egyszer vizes lesz a hajad.
Így néz ki egy anya, akinek a gyerekei jelentik az életét, és képtelen elfogadni, hogy felnőttek!
Attól fél, hogy már nincs rá szükség. Ha időnként éreztetitek vele, hogy ő "pótolhatatlan és egyedülálló jelenség", meg mellette finoman leépítitek, bele fog nyugodni, hogy felnőttetek.
nem az agond, hanem amit már csinál nagyon nem is tudom leírni, de annyíra nemnormális (szerintem) és tudom hogy nem az.
Meg más anyja nem csinálja ennyire ezt, s pedig nagy szereti a gyermekét!
Amugy 19 múltam.
Te lehet sokallod a törődést ő viszont lehet hogy hiányolja.
Időnként beszélgess vele csak úgy is ne csak akkor amikor esetleg kikényszeríti. Időnként spontán segíts neki. Ha látja hogy nem szarod le lehet hogy elég lesz a törülközőről egyszer is kérdezni alkalmanként ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!