Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi az alábbi pszichés betegség...

Mi az alábbi pszichés betegség neve?

Figyelt kérdés

Az egyik barátom ha mérges vagy ha sok negatív inger éri képes bántani saját magát(vagdossa az alkarját illetve a mellkasát).Voltak már súlyos esetei ahol elvérezhetett volna, ha nem jut időben segítséghez.Mind ennek tetejében imádja a vért és kissé mazochista is.Első sorban szakértők segítségében reménykedem.

Jah és igen csak a hülye válaszok elkerülése végett a barátom nem vámpír nem emo nem is volt az soha és nem fakír.

2011. szept. 12. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

hali!

nemtudom a nagyonhosszu latinnevet a betegsegnek, de ha jol tudom azert vagdossa magat, mert a belso/lelki "sebei" fizikai formában is megjelennek, es ha ezt kezeli, latja hogy gyogyul, ugy erzi hogy a lelki sebei is vele gyogyulnak. Tehat ha nagyon negativ hatas eri a lelkivilagat, megvagja magat es ha begyogyul a sebe, kenegeti, fertotleniti akkor ugy erzi hogy a lelki trauma gyogyul. De az is elkepzelheto, hogy csak figyelemre vagyik. Bar nem a vagyott szakerto valaszt adtam, de remelem, hogy segitettem valahogyan

2011. szept. 12. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A vagdosás lehet simán feszültség levezetés is.

Az a furcsa, hogy azt írod,imádja a vért....

"Hematofília, azaz vérfétis: a vámpírizmushoz köthető szexuális tevékenység, amely abból áll, hogy mások vérzését figyelik."

tehát annyira imádja vért, hogy erre gerjed? egyébként a nőkkel hogy áll?

2011. szept. 12. 22:17
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat!:) amúgy van nője aki asszisztál a vagdosáshoz ami szerintem erkölcsileg nem helyénvaló
2011. szept. 14. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!