Ez betegség? Ha igen akkor milyen?
Anyám állandóan aggodalmaskodik, mindig elmond többször is egyet egymás után, meg figyelmeztet, mintha nem tudnám magamtól. Pl.: hogy feküdjek lefele, mert holnap munka és kölni kell! Vagy: ne legyek fent sokáíg mert holnap kölni kell. Vagy ha fürdök sosem hagy békén, állandóan mond, vagy kérdez valamit PL: nem forró a víz? Vagy, nem kell semmi? Vagy, kendőt vittél? Vagy, gyere kifele, mert nem szárad meg a hajad! állandóan kopogtatja ott is az ajtón. (de ha kéne valami, akkor szólnék)
Komolyan ez már nap, mint napidegesítő. A tesómmal is ezt csinálja!
Ja igen, és ha megyek valahova kicsit messzebb, akkor állandóan azt mondja, hogy hívjam, ha ott vagyok, és ne legyek sokáig, és szokott ő is hívni, ha én nem hívom, és mondja hogy ne legyek sokáíg, és többször is szokott hívni, hogy mikor megyek már, meg hogy ne legyek sokáíg…
háát
Alkoholról eddig nem beszéltél.
Ha nem beszélgetsz vele akkor tedd meg. Ne cska problémákról tereljed a dolgot vidám dolgokra érdeklődj mi jó történt a munka helyén.
Ha a problémák szóba jönnek azokba ne menjetek bele túlságosan vagy sértődés lesz belőle vagy önsanyargatás egyik sem jó.
Szerintem ha lassan is de biztosan megoldja ez a dolgot.
Ha alkohol problémái vannak akkor meg nem az internet előtt kellene üldögélned hanem megvígasztalni anyukádat. Jól fog esni neki a törődés. Nagyon valószínű hogy feleslegesnek érzi magát, gondoskodj róla hogy nem így van az évi egyszeri anyáknapja nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!