Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez milyen betegség? Beteg...

Ez milyen betegség? Beteg vagyok egyáltalán?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kezdődött az egész nem is tudom, hogy hogyan is pontosan... De az a lényeg, hogy bolondnak érzem magam, mert szinte késztetést érzek ara, hogy nyílt agressziót létesítsek emberekkel. Teljesen mindegy, hogy kicsoda, néha úgy ingerem van megütni. Amúgy soha nem tettem ilyesmit. Mióta elkezdődött ez a dolog, egyfolytában mentális betegségekről olvasok, és (emiatt?) egyre inkább úgy érzem, hogy nem vagyok ura saját magamnak, és hogy egyszer elborul az agyam, és csinálok valami borzasztó dolgot.

Amúgy a külvilág teljesen normális embernek lát, csak az tud a problémámról, akinek beszéltem erről. Mindenki szerint magamban gerjesztem a dolgot, mert már más betegségeket is beképzeltem magamnak.

Amúgy pszichopata nem vagyok, mert soha nem tudnék kiterveltem bántani valakit, és szeretetre is képes vagyok nagyon is. Lelkileg amúgy baromira nem vagyok a topon, ha ez számít.

Rettenetes ez a félelem, hogy egyszer megbolondulok. A bolondok észre szokták magukon venni, hogy nem normálisak??

2009. dec. 11. 22:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
37%
nem lehet hogy megszállt egy szellem. általában ilyenkor vannak ilyen tünetek. ha tényleg ez a bajod akkor csak elkell menned egy ilyen szakmában dolgózó emberhez
2009. dec. 11. 22:55
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem igazán hiszek az ilyesmiben.:S
2009. dec. 11. 22:56
 3/27 anonim ***** válasza:
menj el egy pszichológushoz, ő majd feltárja hogy mi lehet a háttérben
2009. dec. 11. 22:59
 4/27 A kérdező kommentje:
Igaziból tele vagyok lelki problémákkal, és pontosan tudom, hogy mire vágyom, és mit kaptam ebből meg, és tudom, h mi az, ami miatt frusztrált lehetek. De ez okozhat ilyen tüneteket? Mert ha ez lelki dolog, akkor meg tudom oldani, de ott lebeg a fejem fölött minden nap, hogy bolond vagyok, és folyton ezen töröm a fejem.
2009. dec. 11. 23:01
 5/27 anonim ***** válasza:

Figyi, ha úgy érzed bolond vagy, az jóóó! A bolondok nem tudják magukról, hogy azok!

Ne stresszelj! Lazíts!

Keress magadnak valami sportot, amiben ezt az agressziót le tudod vezetni!

2009. dec. 11. 23:02
 6/27 A kérdező kommentje:

Jaj köszönöm az előzőnek.:)

Remélem, hogy tényleg úgy van.

Sportolni sokat szoktam, de csak tavasszal meg nyáron, amikor jó idő van... Most nem tudom, hogy mit sportoljak...

2009. dec. 11. 23:06
 7/27 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. És mit sportolsz jó időben?

Az én volt párom is hasonlóan agresszív típus volt, ő a boxban találta meg a levezetést, de szerintem bármelyik küzdősport jó lehet ilyen célra. Ha érdekelnek persze. Vagy ha csak úgy vennél otthonra egy boxzsákot???

2009. dec. 11. 23:08
 8/27 anonim ***** válasza:

Szerintem lelki dolog, ne aggódj miatta. Ha tudod mi okozza, próbáld rendezni a dolgaid, és ez is megoldódik!

Lehet sokat emészted magad, ami nem jó!

2009. dec. 11. 23:10
 9/27 A kérdező kommentje:

Bicózni meg futni szoktam.

Amúgy dühöt nem érzek, hanem úgy érzem, amikor "ütni akarok", hogy teljesen ok nélkül van, nem válogatok, olyannál is érzem, akit szeretek, és olyannál is akit nem. De soha nem bántottam senkit. Ha esetleg (ne adj Isten!!!!!!) tennék valamit, az ok nélküli felindulás lenne.

2009. dec. 11. 23:12
 10/27 anonim ***** válasza:
Lehet nem ártana mostanság valami agresszívabb sport. Esetleg egy boxzsákon kiélhetnéd agad, amíg nem rendezed a lelki életed.
2009. dec. 11. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!