Nem tudom, ezt mibe lehet sorolni de nem bírom tovább megkérdezem. Milyen betegség ez? Érdelmes ezzel orvoshoz fordulni?
Nagyon nagy mertekben rajtad mulik, hogy elmulik-e, ami jo. Pl. az egeszseged nagyon nagy mertekben rajtad mulik, hogy nem kezdesz el inni, drogozni, cigizni. Vagy, hogy elkezdesz valami sportot csinalni. Vagy, hogy rendesen tanulsz, tovabbtanulsz gimiben-egyetemen es minden jo lesz az eletedben. Ezek a dolgok rajtad mulnak, a te dontesed. Es akar meg is orizheted a jot, de akar el is veszitheted a nem megfelelo eletmoddal.
Rajtad mulik - legy eros, es tartsd meg a jo dolgokat az eletedben.
Szia!
Ha már így fogalmazol:
"ez miatt nem tudom élvezni az életem."
akkor ez komoly, keress fel egy pszichológust, és neki mondd így el. Ő ismeri jól ezeket a dolgokat.
Nem betegség, csak tudsz olyan lelkiállapotba kerülni, ami lebénít, akadályoz az életedben, a boldogságban. Kérj segítséget, ennek nem kell így lennie...
35n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!